szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Időpontfoglalással és teszteléssel várják majd a gyógyfürdők a vendégeiket.

Beoltatta több mint 200 dolgozóját a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt., hogy meg tudják nyitni a hozzájuk tartozó fürdőkben a gyógyászattal foglalkozó egységeit. A tervek szerint március 16-ától fogadhatnak ismét vendégeket, hogy „a rendeletben engedélyezett kezeléseket” újra igénybe lehessen venni – írja a Telex.

A dolgozók azután kaphatták meg az oltást, miután a cég állásfoglalást kért arról a Nemzeti Népegészségügyi Központtól (NNK), hogy egészségügyben dolgozónak tekinthetőek-e a munkatársaik. A pozitív válasz után pénteken kaphatták meg a koronavírus elleni védőoltást a dolgozóik.

A lapnak Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy időpontot kell majd foglalniuk a vendégeknek, kiküszöbölve azt, hogy egymást fertőzzék meg. Azt is hozzátette, várhatóan az osztrák mintát követik majd azzal, hogy az érkező pácienseket tesztelik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bedő Iván hvg360

Bizonytalan oltásügyben? Tudósok vizsgálják, miért

Immanuel Kantra is lehet hivatkozni vagy a Fülöp-szigeteki dengue-járványra is. Egy angol egyetemen külön csoport kutatja az oltás iránti bizalom – illetve bizalmatlanság – hátterét. Ez a bizalmi kérdés a WHO szerint nagyobb egészségügyi kockázat, mint az AIDS.

Ekkora hitelt lehet felvenni a magyar átlagbérrel

Ekkora hitelt lehet felvenni a magyar átlagbérrel

Izraelben engedélyezték, hogy a be nem oltottak adatait átadják a hatóságoknak

Izraelben engedélyezték, hogy a be nem oltottak adatait átadják a hatóságoknak

Elkészült az öntisztuló bugyi és alsógatya, a gyártó állítja: ezt hónapokig nem kell mosni

Elkészült az öntisztuló bugyi és alsógatya, a gyártó állítja: ezt hónapokig nem kell mosni