szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megjelent a végleges lista a Hateful Eight című új Tarantino-film színészeiről – a már megszellőztetett nevek mellett két új nagyágyú is csatlakozott a gárdához.

A filmet forgalmazó Weinstein Company kiadta az új Tarantino-mozi, a The Hateful Eight végleges főszereplő-listáját – adta hírül a Deadline. Ezek szerint a következő kilenc színész játssza majd a legfontosabb szerepeket a westernben: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demián Bichir, Tim Roth, Channing Tatum, Bruce Dern és Michael Madsen.

Kilencük közül hatan játszottak már a rendező korábbi filmjeiben: Jackson ötször, Roth háromszor, Madsen kétszer, Russell, Goggins és Dern pedig egyszer-egyszer. Jennifer Jason Leigh egykor nagy névnek számított, de már jó ideje nem tartozik Hollywood A-listás színésznői közé – ezzel illeszkedik Tarantino karrier-újraélesztő castingjai közé. Channing Tatum a Matthew McConaughey-úton halad afelé, hogy lerázza magáról a szépfiú-imázst és komoly színészként tekintsenek rá, a Magic Mike, a Mellékhatások és a Foxcatcher (amiért jövőre akár az Oscarért is versenyben lehet) legalábbis ezt támasztja alá. A mexikói Demián Bichir pedig legutóbb 2012-ben vetette észre magát azzal, hogy jelölték a legjobb színésznek járó Oscarra, A kertész című filmben játszott szerepéért.

A film története röviddel az amerikai polgárháború után játszódik, amint két fejvadász, egy veszélyes női rab és egy seriff egy fogadóban kénytelen átvészelni a hóvihart, számos másik veszélyes figurával együtt. A digitális filmet megvető Tarantino új filmjét a ma már nagy ritkaságnak számító 70mm-es formátumban kívánja leforgatni, emiatt több mozi is kifejezte már nemtetszését, ugyanis sok helyen már lecserélték az ezt vetíteni képes technikai eszközöket. A forgatás januárban kezdődik, a premier 2015 decemberére várható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szeretettel Pozsonyból: Koronavírus-járvány – fogy a türelem, lazul a fegyelem

Szeretettel Pozsonyból: Koronavírus-járvány – fogy a türelem, lazul a fegyelem

Az eddigi legerősebb BMW lesz az X8 csúcsváltozata

Az eddigi legerősebb BMW lesz az X8 csúcsváltozata

Megszületett Orbán Viktor ötödik unokája

Megszületett Orbán Viktor ötödik unokája