Újra találkoztak a Keresztapa legendái – videó

Újra találkoztak a Keresztapa legendái – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Al Pacino, Robert De Niro, Diane Keaton és természetesen Francis Ford Coppola is ott volt a Tribeca filmfesztiválon tartott vetítésen, amelyet egy beszélgetés követett az alkotókkal.

A Tribeca filmfesztivál záróestjének programja a Keresztapa I-II. duplavetítésen túl egy beszélgetést is tartogatott, amelyen Marlon Brando értelemszerű kivételével minden főbb alkotó megjelent.

Francis Ford Coppola rendező mellett a legnagyobb nevű színészek, Al Pacino, Robert De Niro, Diane Keaton, James Caan, Talia Shire és Robert Duvall is részt vettek a közönségtalálkozón.

KnowYourWorldBetter on Twitter

'The Godfather' cast discuss Al Pacino's height and Marlon Brando's balls at Tribeca reunion https://t.co/i9XBVkZBPV

A jó hangulatú találkozón a castingtól a problémás adaptációig rengeteg érdekes téma szóba került, itt található egy jó beszámoló, de itt vissza is lehet nézni a teljes beszélgetést:

Tribeca

Join us LIVE as Francis Ford Coppola, Robert De Niro, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton, and Talia Shire reunite and reminisce at Radio City Music Hall in honor of two of the greatest films ever made: @TheGodfather and THE GODFATHER PART II.

Az utolsó filmcézár - Francis Ford Coppola kalandos élete

A Keresztapa-trilógiát és az Apokalipszis most című filmet rendező Francis Ford Coppola életpályája az egyik legszélsőségesebb ívet járta be Hollywood történetében: ilyen elsöprő sikereket és méretes bukásokat senki sem produkált az amerikai filmben. Coppola a hetvenes években kibontakozó Új Hollywood gazdag nagybácsijaként egyszerre próbált teljhatalmú filmcézárrá és öntörvényű művészfilmessé válni - Hollywood nem tolerálta ezt az ellentmondásos figurát.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Hozzászólások