szerző:
hvg.hu

A színművész felesége tette közzé a hírt. Azt írta, az eseményt a megrendelő művelődési ház indoklás nélkül, váratlanul mondta le.

Gálvölgyi János szerdán az A Gálvölgyi című önálló estjét, a Játékszín produkcióját adta volna elő Kaposváron. A színész felesége kedd délután azt írta Facebook-oldalára: "Pár perce érkezett a Játékszín közlése, miszerint az előadást a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta."

Amint arról a Kapos-T beszámolt, az előadást a Szivárvány Kultúrpalotában tartották volna, ahogy erről az intézmény Facebook-oldala is tanúskodik. A lemondásnak ott egyelőre nincsen nyoma.

Ahogyan az eseményt a honlapján hirdető Együd Árpád Kulturális Központ sem tette közzé, hogy az est elmaradna.

Az Indexszel a Játékszín azt közölte, hogy az ügyben a kaposvári intézmény az illetékes, oda a lap ugyancsak elküldte a kérdéseit.

Frissítés: Válaszolt az Indexnek az Együd Árpád Kulturális Központ. Mint írták, azt gondolták a Játékszínnel való korábbi együttműködésük nyomán – amelynek keretében Gálvölgyi több produkcióban is fellépett náluk –, hogy "a Művész Úr önálló estje is az előzőekhez hasonló érdeklődésre számíthat. Ebben az esetben sajnos nem így történt. A korábbiakhoz hasonló módon hirdettük meg az előadást, ennek ellenére kevés számú, mintegy tíz jegy kelt el. Az előadás előtt 10 nappal mondtuk le a Játékszínnel közös megegyezés alapján a fellépést."

Tavasszal Alföldi Róbert zalaegerszegi talkshow-ját mondta le az ottani Városi Hangverseny- és Kiállítóterem egy végül meg sem rendezett 1848-ról szóló konferenciára hivatkozva. Később Pécsen nem léphetett fel Alföldi a Zsolnay Színházban, ahol az Igenis, miniszterelnök úr című előadással vendégszerepelt volna.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Kult

Már biztosan nem lesz több Gálvölgyi Show

Idén lett volna 40 éves az eredetileg az akkori köztévén indult, majd közel két évtized múlva az akkor induló RTL Klubon folytatódó Gálvölgyi Show, de új adások már aligha fognak készülni. A komikus szerint kifogytak az írók, akinek meg van egy poénja, az elment stand-uposnak.

Mit válthat ki egy újabb gazdasági krízis? Kövesse élőben a HVG Szalon vitaestjét

Mit válthat ki egy újabb gazdasági krízis? Kövesse élőben a HVG Szalon vitaestjét

Samsung telefonja van? Jön a vadiúj felület, és lehet, hogy az ön mobilja is megkapja

Samsung telefonja van? Jön a vadiúj felület, és lehet, hogy az ön mobilja is megkapja

Önnek milyen hangerő van beállítva a telefonján? Jobb, ha most ránéz erre

Önnek milyen hangerő van beállítva a telefonján? Jobb, ha most ránéz erre

Rendőrkézre került a Trumpot vádoló pornós ügyvédje

Rendőrkézre került a Trumpot vádoló pornós ügyvédje

Olyan fotó jött a Jupiterről, hogy leesik tőle az állunk

Olyan fotó jött a Jupiterről, hogy leesik tőle az állunk

A Facebook az új Fidesz? Lejárató sorosozó kampányt fizetett

A Facebook az új Fidesz? Lejárató sorosozó kampányt fizetett