szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt nem tudni, mivel kezelik, Horváth Ádám csak annyit mondott, beteg, és nem tudja, mikor hagyhatja a kórházat.

Maga Horváth Ádám, a Szomszédok atyja és rendezője erősítette meg a Borsnak, hogy jelenleg kórházba ápolják. A lap telefonon kereste a filmest, aki azt mondta,

rosszkor keresnek, beteg vagyok, esetleg a jövő héten próbáljanak hívni. Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt

A 88 éves Horváth nem árulta el, hogy mivel kezelik. Tavaly szintén nyilatkozott a lapnak, akkor azonban sokkal pozitívabban: "Tudomásul veszem, hogy az idő rohamosan múlik, de nem foglalkoztat különösebben az elmúlás. Minden kornak megvan a maga szépsége, így én is próbálom azokat meglátni, megélni, megtapasztalni. Most épp az utóbbi van napirenden".

Horváth a lap szerint jó ideje visszavonultan él feleségével, Csűrös Karolával, ám a sorozat sztárjai nem szakadtak el tőle. "Tizenhárom éven át volt a teleregény „atyja”, mindenki a kedves gyermeke volt, olyan nem létezett, hogy ne teremtette volna meg a legjobb körülményeket a film elkészítéséhez" - mondta a Borsnak Vágási Feri egykori megformálója, Nemcsák Károly.

(Kiemelt kép: jelenet a Szomszédok című sorozatból.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Részletezte a KSH, miért esett 4,7 százalékot a magyar GDP a második hullám előtt

Részletezte a KSH, miért esett 4,7 százalékot a magyar GDP a második hullám előtt

Halló, Örkény Színház? Egy verset kérnék

Halló, Örkény Színház? Egy verset kérnék

Messi és Coutinho sem jön Budapestre a Ferencváros elleni meccsre

Messi és Coutinho sem jön Budapestre a Ferencváros elleni meccsre