szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Don Juanban játszanak együtt.

Egyre javul Kulka János állapota három évvel ezelőtti sztrókja után, a Blikk most azt írja, Kulka július 19-én Szegeden áll színpadra, és kiderült, hogy a Trojka Színházi Társulás következő évadában is kapott szerepet. Összesen öt darabban lesz látható a közeljövőben.

Bodrogi Gyula a bulvárlapnak azt mondta, Szegeden, a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Don Juanban játszanak majd együtt Kulkával. „Jánossal nagyon jó együtt játszani, mindig örülök, ha egy darabban vagyunk. Sok évtizede dolgozunk közösen, jól ismerjük egymást. Hála istennek, javult az állapota, szinte nem is látni rajta, hogy min ment keresztül. Aki még nem látta előtte élőben játszani, annak fel sem tűnik, hogy bármi más lenne. Le a kalappal előtte, fantasztikus színész! Szeretne minél többet dolgozni, sok darabot elvállalni, ami láthatóan jót is tesz neki. Azért viccesen odaszólunk neki, hogy ne kapkodjon, a szerepek megvárják őt.”

Kulka közben tovább gyógyul egy logopédus segítségével. Korábban a lapnak azt mondta, folyamatosan gondolkodik, ez segít neki a legtöbbet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szigorúan 500 fő alatt: indul a szigligeti Várudvar Fesztivál

Szigorúan 500 fő alatt: indul a szigligeti Várudvar Fesztivál

Fehérorosz elnökválasztás: Rátámadtak a BBC orosz nyelvű szolgálatának újságíróira Minszkben

Fehérorosz elnökválasztás: Rátámadtak a BBC orosz nyelvű szolgálatának újságíróira Minszkben

Őrizetbe vették, majd hirtelen meghalt egy fehérorosz tüntető

Őrizetbe vették, majd hirtelen meghalt egy fehérorosz tüntető