szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szexuális zaklatással vádolt producer áldozatai közül többen is megszólalnak benne.

Szeptember 2-ától látható a Hulu streamingszolgáltatón a Harvey Weinstein szexuális zaklatási ügyeiről készült dokumentumfilm - írja a Deadline.
Az Untouchable, amely még a Sundance Filmfesztiválon debütált, bemutatja, hogy épített fel Weinstein egy erős, megfélemlítő birodalmat. A producert összesen több mint 70 nő vádolta meg nemi erőszakkal, szexuális zaklatással 2017 októbere óta, amikor a The New York Times és a The New Yorker amerikai napilapok feltárták zaklatási ügyeit. A filmben többek között Rosanna Arquette, Erika Rosenbaum, Louise Godbold és Nannette Klatt fájdalmasan őszintén beszélnek arról, milyen fizikai, érzelmi, szakmai, valamint pénzügyi következményekkel járt számukra Weinstein zaklatása.

Szeptember 2-ától látható a Hulu streamingszolgáltatón a Harvey Weinstein szexuális zaklatási ügyeiről készült dokumentumfilm – írja a Deadline.

Az Untouchable, amely még a Sundance Filmfesztiválon debütált, bemutatja, hogy épített fel Weinstein egy erős, megfélemlítő birodalmat. A producert összesen több mint 70 nő vádolta meg nemi erőszakkal, szexuális zaklatással 2017 októbere óta, amikor a The New York Times és a The New Yorker amerikai napilapok feltárták zaklatási ügyeit.

A filmben – többek között – Rosanna Arquette, Erika Rosenbaum, Louise Godbold és Nannette Klatt őszintén beszélnek arról, milyen fizikai, érzelmi, szakmai, valamint pénzügyi következményekkel járt számukra Weinstein viselkedése, de az ügyet feltáró újságírók is elmesélik, hogyan szedtek össze elég bizonyítékot az első cikkekhez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Listázták a Külügyminisztériumban a magyar újságírók külföldi szakmai útjait

Listázták a Külügyminisztériumban a magyar újságírók külföldi szakmai útjait

Kétezer felett a napi megbetegedések száma Csehországban

Kétezer felett a napi megbetegedések száma Csehországban

Horvátországban ötödannyi az új koronavírusos mint nálunk

Horvátországban ötödannyi az új koronavírusos mint nálunk