szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jó hírt kaptak az előfizetők, nem kapcsolnak le két sportcsatornát.

2020. január 1-jei hatállyal az AMC Networks International – Central and Northern Europe („AMCNI CNE”) megállapodást kötött a Digivel kilenc televíziós csatornájának terjesztéséről, közölte a cég.

A most létrejött megállapodás értelmében januártól az AMCNI CNE kilenc csatornája szerepel a Digi kínálatában, ezek a Sport1, Sport2, az AMC, a Filmcafé, a Spektrum, a TV Paprika, a Minimax és a CBS Reality, illetve az újdonságnak számító JimJam, amely először látható a Digi háztartásaiban.

A közleményben szerint a Digivel zajló "kiterjedt tárgyalásoknak" köszönhetően Romániában is meghosszabbította csatornáinak terjesztését az AMCNI CNE, így 2020. január 1-jétől változatlanul elérhető marad a Minimax, a TV Paprika és a Filmcafé is. Új elemként és szintén 2020. január 1-jétől, az AMC és a JimJam is elérhetővé válnak a romániai RCS / DIGI kábeles és műholdas rendszerein keresztül a szolgáltató háztartásaiban.

A médiaügyekkel foglalkozó Media1.hu szerint

az AMC és a Digi szilveszter este egyezett meg egymással,

így Sport 1 és Sport 2 csatornákat is működtető AMC végül nem vette ki kínálatából a két csatornát. Utóbbi főleg a meccskedvelőknek lehet jó hír, hiszen a Sport 1 és a Sport 2 olyan sorozatokat közvetít, mint az Európa Liga vagy a Bundesliga.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Jóbarátok Monicája megint megcsinálta: fejére húzta a hálaadásnapi pulykát egy táncra

A Jóbarátok Monicája megint megcsinálta: fejére húzta a hálaadásnapi pulykát egy táncra

Gyál polgármestere úgy döntött, hogy milliókkal jutalmazza magát

Gyál polgármestere úgy döntött, hogy milliókkal jutalmazza magát

Alig több mint 7 ezer kilométerrel hirdetnek egy szentendrei Trabit

Alig több mint 7 ezer kilométerrel hirdetnek egy szentendrei Trabit