szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ismét egy történelmi időutazásra várjuk a látogatókat.

Tavaly júniusban ünnepelte negyvenedik születésnapját a HVG, ez alkalomból kiállítás nyílt Budapesten a lap címlapjaiból.

A főváros után később Székesfehérvárra utazott a kiállítás, most pedig Tatabányán várjuk az érdeklődőket.

A kiállítást a Vértes Agorájában tekinthetik meg a látogatók február 16-ig hétfőtől szombatig 10-20 óra, vasárnap 10-18 óra között.

A kiállítás megnyitója január 17-én 17 órakor kezdődik, ezt kötetlen beszélgetés követi Jakus Ibolyával, a HVG felelős szerkesztőjével és Szauer Péterrel, a HVG vezérigazgatójával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG Kult

A HVG 40 évének 20 legjobb címlapja - fotógaléria

Manilától Rogán Cecíliáig, a népi demokráciától az illiberális demokráciáig. A 40 éves HVG történelme egyúttal Magyarország – és kicsit a világ – utóbbi négy évtizedének a történelme is.