szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt állítják a csalók, hogy színészsegédeknek járó jegyeket adnak el, de ez nem igaz.

Több néző ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyet vásárolt az interneten – közölte a Vígszínház.

A korábban „A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)”, majd arról „PUF jegyek”-re átnevezett Facebook-csoporttal a színház semmilyen kapcsolatban nem áll, az ott állítottakkal szemben sem színészsegédek, sem kamarai tagok, sem pártolói tagsággal rendelkezők részére nem biztosít A Pál utcai fiúk című előadásra jegyeket és kedvezményeket – írták.

Az oldal szervezői az ott kínált jegyeket a jegyelővétel napján, a Vígszínház hivatalos jegyértékesítési felületein keresztül váltják meg, és ezeket magasabb áron hirdetik további értékesítésre.

A nézőket arra kérték: aki hasonló felületről szerez tudomást, jelezze nekik.

A már eladott jegyek továbbértékesítésénél nem ez az első csalás Magyarországon, a rekorder eddig az a csaló, aki a Madách Színházba ugyanazt a két jegyet lefénymásolva 84-szer adta el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!