szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A dalt éneklő Tandi Flórát is egyre több kormányközeli médiumba hívják meg.

Varga Judit igazságügyi miniszter április végén töltötte fel a Facebookra azt a videót, amelyben Tandi Flórával közreműködve új hangszereléssel adják elő a Szomorú vasárnapot, Seres Rezső számát. A dalt már a Petőfi rádió is elkezdte sugározni, szúrta ki a Magyar Hang.

A portál úgy tudja, hogy azért is mehet le a dal a közmédiában, mert Tandi Flora menedzsere, Mezei Csaba és a miniszter középiskolai osztálytársak voltak Miskolcon. A Magyar Hang szerint korábban Mezei kereste meg Vargát, hogy működjön közre a dalban.

A portál megjegyzi, hogy már a kormányközeli Karc FM-be is meghívták az énekesnőt, akiről a TV2 Mokka című műsorában is ejtettek néhány szót.

A Magyar Hang a rádiók játszási statisztikáit gyűjtő onlinestream.live oldalra hivatkozva azt írja, hogy a dalt a Petőfi rádión kívül más könnyűzenei adó nem tűzte műsorára.

A portál szerette volna megismerni a közmédia álláspontját is az ügyben, de eddig nem kaptak választ a kérdéseikre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!