szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A karantén alatt érzelmes klipet készített születésnapjára Geszti Péter. Az animációs klip a Noé című régebben írt dalra készült, ám most különösen aktuális.

A dalszövegíró reklámszakember az elmúlt két hónapot – sokakhoz hasonlóan – önkéntes karanténban töltötte, és közben dolgozott is, például a Noé című klipen.

„Rengeteg új dalt írtam, befejeztem egy fél musicalt és egy olyan videóklipet, amely a Noé című dalhoz kapcsolódik. A dal még a járvány előtt készült, de most sikerült olyan rajzos, animációs szakembereket találni, akik ráérnek” – árulta el a Blikknek Geszti, aki a tőle megszokottól kissé eltérően érzelmesebb hangvételű dallal jelentkezett.

„Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor az ember azt érzi, hogy eljött a világvége. Ez persze nem csak azt jelenti, amit Noé legendája jelentett. Elveszíteni egy szülőt, egy szerelmet vagy éppen a munkánkat, mind-mind lehet megrázó. A Covid-19 járvány csak új aktualitást adott ennek a korábban írt, de most megjelenő dalnak. Szerettem volna valami olyat készíteni, amely segít az embereknek túllendülni a nehéz helyzeteken, nemcsak a saját életükben, de globálisan is.”

A lapnak Geszti elmondta, az ő élete is nagyon sokat változott az elmúlt hetekben. Amellett, hogy a jövővel kapcsolatban is sok gondolat cikázik a fejében, sokkal több minőségi időt tölt a családjával és a tőle néhány kilométerre élő édesanyjával. Szigorúan betartva az óvintézkedéseket.

„Évek óta készültem arra, hogy többet legyünk együtt, mint család, és most, hogy kipróbáltam, nem hiszem, hogy vissza szeretnék térni a korábbi életemhez.”

Egyébként úgy érzi, másképpen élünk majd a jövőben, mint eddig, ám a hedonizmusra való hajlam úgysem veszik ki az emberekből a korlátozások végeztével.

„A munka világában sok minden lesz másképpen, hiszen a kényszerhelyzet rávilágított sok olyan megoldásra, amelyeket eddig nem használtunk. Kérdés, mennyire lesz szüksége például egy, a miénkhez hasonló cégnek irodákra, amikor itthonról is szinte mindent meg tudunk oldani.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az infektológus szerint a következő hetekben megugorhat a halottak száma Magyarországon

Az infektológus szerint a következő hetekben megugorhat a halottak száma Magyarországon

Trump higgadt volt, Biden állampolgárságot ígért a bevándorlóknak az utolsó elnökjelölti vitán

Trump higgadt volt, Biden állampolgárságot ígért a bevándorlóknak az utolsó elnökjelölti vitán

Vannak, akik már kipróbálták, milyen internetet szórnak a SpaceX műholdjai

Vannak, akik már kipróbálták, milyen internetet szórnak a SpaceX műholdjai