szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt mondja, kész mindent megtenni, hogy újra kinyithassanak a színházak.

Az Oxfordi Egyetemen fejlesztett oltóanyag a WHO táblázata szerint jelenleg már a klinikai tesztek harmadik fázisában tart, azaz több tízezer emberen próbálják ki hatékonyságát és biztonságát. Mint egy Facebook-posztból kiderült, köztük van Andrew Lloyd Webber is, aki – mint írta – kész mindent megtenni, hogy a színészek és a zenészek visszamehessenek dolgozni.

A 72 éves zeneszerző önkéntesként jelentkezett, és a klinikai tesztek természetéből adódóan nem lehet tudni, hogy a vakcinát vagy a placebót kapta-e.

Andrew Lloyd Webber szenvedélyes szószólója annak, hogy a színházakat újra kell nyitni, hiszen a járvány miatt a túlélésükért küzdenek. Augusztus 15-étől a távolságtartás szabályait betartva újranyithatnak ugyan a színházak, de a zeneszerző szerint gazdaságilag lehetetlen, hogy csökkentett nézőszámmal működjenek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Bayern München nyerte a Szuperkupát

A Bayern München nyerte a Szuperkupát

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával

ORFK: Szijjártó hétszer repült rendőrségi helikopterrel

ORFK: Szijjártó hétszer repült rendőrségi helikopterrel