szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2015. október 21-én, egész pontosan 16:29-kor érkeztek meg a Vissza a jövőbe II. szereplői.

Ez az igazi téridőkontinuum-kavarodás: az öt évvel ezelőtti múltban volt a jövő, ahova megérkeztek Martyék, hogy a bajban lévő gyerekükön segítsenek, majd visszamenjenek a múltba, 1985-be.

A Vissza a jövőbe II. című filmet 1989-ben mutatták be Amerikában (Magyarországon csak 1990. áprilisában), a filmet Robert Zemeckis rendezte, a producere Steven Spielberg volt. A főbb szerepekben Michael J. Fox, Christopher Lloyd és Lea Thompson láthatók.

A film ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért. Doki a DeLorean időgépével a visszatér a jövőből és elmondja, hogy Marty és Jennifer tinikorú fia rossz úton jár, ezért mindkettejüknek azonnal 2015-be kell utazniuk Dokival. Az érkezés időpontja: 2015. október 21. 16:29.

És persze lesz (volt) itt minden: légdeszkás üldözés, Martyék (majdnem) találkozása a középkorú énükkel, végül egy sportalmanach végképp bekavarja a szálakat, de minden jóra fordulni látszik. (Persze azért a harmadik részhez is ki kellet találni valamit az alkotóknak.)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bizonyítékot találtak a tudósok, hogy árvizek voltak a Mars felszínén

Bizonyítékot találtak a tudósok, hogy árvizek voltak a Mars felszínén

Müller Cecília: Szerdán dönt a kormány a járványügyi korlátozásokról

Müller Cecília: Szerdán dönt a kormány a járványügyi korlátozásokról

Mostantól ön is megnézheti Charles Darwin kéziratát, ami megváltoztatta a világot

Mostantól ön is megnézheti Charles Darwin kéziratát, ami megváltoztatta a világot