szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője szerint Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Most épp George Clooneyt.

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy George Clooney egy interjúban a világon uralkodó gyűlöletről beszélt és erről Orbán Viktor, valamint a brazil elnök, Jair Bolsonaro jutott az eszébe.

A 444 vette észre, hogy a magyar kormányzat nem sokat szöszölt a válasszal, szerintük egyértelmű, hogy ki áll a támadás hátterében.

Az M1 Híradó a beszámolót úgy kezdi, hogy

a liberális hollywoodi színész
George Clooney közismerten jó barátja a Soros-családnak, a közösségi médiában még közös képe is van Soros György fiával
A Híradó még az Origo leleplező cikkét is
Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék.
Farkas Örs George Clooney Magyarországról szóló nyilatkozata kapcsán úgy fogalmazott, a hazánk elleni támadások hátterében továbbra is Soros György egyik állandó törekvése áll, vagyis hogy Magyarországra ráerőltessék az illegális bevándorlókat.
Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Soros Györgynek az ilyen politikai szándékát végrehajtják.”

a liberális hollywoodi színész, George Clooney közismerten jó barátja a Soros családnak, a közösségi médiában még közös képe is van Soros György fiával,

majd ezután bemutatják az Origo cikkét is, amelyben előkeresték a 2017-ben készült fotót. Ezt úgy kommentálták: „nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék.”

Farkas Örs a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője is megszólalt a színész nyilatkozatának ügyében, mint elmondta:

Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Soros Györgynek az ilyen politikai szándékát végrehajtják.

A Híradó idézi Kocsis Máté Facebook-bejegyzését is, amelyben azt írja: „Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre.”

Egyébként a lényeg: George Clooneynak új filmje van, a Netflixen december végén debütáló Midnight Skyban egy tudóst játszik, aki az Északi-sarkon egy kutatóállomáson dolgozik és valami szörnyűségre kell figyelmeztetnie egy csapat űrhajóst.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy brit turista miatt fújtak le egy egész síversenyt Svájcban

Egy brit turista miatt fújtak le egy egész síversenyt Svájcban

Spiegel: A jobboldali populizmus nem kerül két vállra Trump távozásával

Spiegel: A jobboldali populizmus nem kerül két vállra Trump távozásával

Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel

Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel