szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kicsivu gasztroblog legfrissebb bejegyzésében egy könnyed leves receptét írja le.

Már önmagában nagyszerű étel a karfiol és a kókusztej, nemhogy összevegyítve. A Kicsivu blog szerzője vette a bátorságot és ezen két fő összetevőből egy könnyed levest készített. Bár a szerző egy kicsit egyszerűsített az eredeti recepten, a végeredmény így is jó lett, a részletekért látogasson el a Kicsivu blogra.

Gasztro

Rozé kacsamell háromszor - különleges receptek

A rozé kacsamell manapság nagy divat, a legtöbb étterem étlapján feltűnik. Jó hír, hogy otthon is nagyon egyszerűen elkészíthető méghozzá pillanatok alatt. Most három különleges receptet mutatunk be.

Kovács Gábor Gasztro

Olcsó és bombasztikus vitaminforrás – receptek

Az egyik legolcsóbb és legbombasztikusabb vitaminforrásunk az előkelő hangzású Beta Maritima, a cékla ősanyja, egy szerény, mediterrán tengerparti növény. Élettani értékei mellett számos ízletes, finom étel készíthető belőle.

Krisztina O'Brien Élet+Stílus

Tények és tévhitek az avokádóról - recept

Az avokádó csak pár éve került be a magyar piacok, boltok kínálatába. S a megjelenése óta állandó vita tárgyát képezi. Gyümölcs-e vagy inkább zöldség? Hizlal-e vagy fogyaszt? Egészséges-e vagy egyenesen mérgező?

Párbajnak indult, össztűz lehet belőle: érik a nagy csata a Fidesz és a Tisza között

Párbajnak indult, össztűz lehet belőle: érik a nagy csata a Fidesz és a Tisza között

Naponta 14 liter tiszta ivóvizet von ki a levegőből a kidobott ételmaradékokkal működő új módszer

Naponta 14 liter tiszta ivóvizet von ki a levegőből a kidobott ételmaradékokkal működő új módszer

„A megélhetési válság miatt cseréltem le a házamat egy lakóautóra”

„A megélhetési válság miatt cseréltem le a házamat egy lakóautóra”

Már jobb a helyzet, de még rengeteget kell tanulnunk: így lehetünk felelős állattartók

Már jobb a helyzet, de még rengeteget kell tanulnunk: így lehetünk felelős állattartók