szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hosszú, bonyodalmakkal tarkított értékesítési procedúrát követően cserélt gazdát a Premier League-ben szereplő patinás múltú Liverpool - olvasható a Sportsmarketing oldalon.

Tom Hicks és George Gillett üzletemberek az utolsó pillanatig ragaszkodtak tulajdonukhoz, de végül kénytelenek voltak fejet hajtani, így a New England Sports Ventures csoporté lett a klub.

A Boston Red Sox baseball csapatot is magáénak tudható New England Sports Ventures [NESV] jött ki győztesen a Liverpoolért folyó küzdelemből. John W. Henry, a NESV vezetője pénteken este jelentette be, hogy cége tulajdonába került az ötszörös BEK/BL győztes angol egyesület - írja a szerző. A teljes bejegyzést elolvashatja a Sportsmarketing.hu oldalon.
MTI Sport

Újabb akadályba ütközhet a Liverpool eladása

Továbbra sem látszik tisztulni a kép a Liverpool eladásának ügyében, mert bár az illetékes londoni bíróság szerdán úgy foglalt állást, hogy a két amerikai tulajdonos nem blokkolhatja a labdarúgóklub előkészített és már bejelentett értékesítését, utóbbiak közölték, hogy egy texasi bíróságon elérték az ügylet lebonyolításának halasztását.

hvg.hu Sport

Nem indul csődeljárás a Liverpool ellen

A londoni legfelső bíróság nem fogadta el a Liverpool FC jelenlegi tulajdonosainak fellebbezését, így az angol klub az amerikai New England Sports Ventures tulajdonába kerülhet.

hvg.hu Napi merítés

A Liverpool eladása körül hatalmas botrányok vannak

Régóta húzódik az angol Premier League egyesület eladása. Az amerikai tulajdonosok és az angol igazgatótanács különböző állásponton vannak, két kontinens tárgyalótermeiben folynak a bírósági perek - olvasható a Sportsmarketing blogon.

Majdnem félmillió emberéletet követeltek az időjárási szélsőségek az elmúlt húsz évben

Majdnem félmillió emberéletet követeltek az időjárási szélsőségek az elmúlt húsz évben

Bezárva Magyarországra – Bereményi Géza 75

Bezárva Magyarországra – Bereményi Géza 75

Több krónikus betegségnél kockázatos lehet az orosz vakcina beadása

Több krónikus betegségnél kockázatos lehet az orosz vakcina beadása