szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többen a Véderő elhunyt parancsnokáról, Eszes Tamásról neveznének el utcát - olvasható a Live Info blogon.

©

Az érintett területeken megkérdezett lakók többsége nem pártolja az átnevezéseket, ám van olyan is, aki Eszes Tamásról, a Véderő öngyilkosságot elkövetett volt parancsnokáról nevezne el utcát.

A Fidesz-KDNP törvényjavaslata szerint a jövőben nem viselhetné közterület olyan személyek nevét, aki önkényuralmi rendszer kiépítésében, támogatásában vagy fenntartásában részt vett. A videót megnézheti a Live Info blogon.

hvg.hu Itthon

Holtan találták a Véderő parancsnokát

Eszes Tamás csütörtökön vetett véget életének - értesült a heol.hu híroldal. A hvg.hu kérdésére a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságnál azt megerősítették, hogy a Véderő parancsnokát holtan találták a gyöngyöspatai otthonában, de hozzátették, a helyszíni szemle befejeződéséig nem tudnak további információval szolgálni.

MTI Itthon

Egyértelműen öngyilkos lett Eszes Tamás

Öngyilkosság okozta a Véderő elnevezésű szervezet volt vezetőjének, Eszes Tamásnak a halálát - közölte szerdán a rendőrség, cáfolva ezzel a Blikk.hu-n megjelent, idegenkezűségről szóló információkat.

Tálos Lőrinc Itthon

Győzelem után: összeborul-e a Jobbik a Véderővel Gyöngyöspatán?

A túl sok jelölt és a Fidesz népszerűségvesztése is szerepet játszhatott a hétvégi, gyöngyöspatai polgármester-választás eredményeiben. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy paradox módon a több szélsőjobboldali polgámester-jelölt is Juhász Oszkárt erősítette.

HírTV Itthon

Alig került le Eszes Tamás kezéről a bilincs, elvitte a NAV

Fordulatokban gazdag volt a Véderő nevű szervezet vezetőjének tárgyalása a Gyöngyösi Városi Bíróságon. Eszes Tamást bűnösnek találták hivatalos személy elleni erőszakban, egy év hat hónap börtönre ítélték, négy évre felfüggesztve. Ezután azonban nem várt fordulat következett. Bár elméletileg szabadon távozhatott volna a bíróságról, amint lekerült a bilincs kezéről, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai csaptak le rá.

Feltörték a Burger King magyar Instagram-fiókját

Feltörték a Burger King magyar Instagram-fiókját

India megkezdte a világ legnagyobb oltási kampányát

India megkezdte a világ legnagyobb oltási kampányát

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora