szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A válásiportéka-lajstrom eléggé hasonló az esküvői ajánlathoz, van rajta ágynemű, törölköző, mikrosütő, plazmatévé stb.

A válásiportéka-lajstrom eléggé hasonló az esküvői ajánlathoz, van rajta ágynemű, törölköző, mikrosütő, plazmatévé stb.

"A válás miatt az egyik fél rendszerint távozik a közös otthonból, aminek nyomán híján van az összes alapvető dolognak új lakásában" - magyarázta a sajtónak a Debenhams boltlánc egy vezetője.

Nászvégi ajándék is kell?

Az időzítés optimális, mivel január táján tetőzik a párok válási kedve. Ráadásul egyre divatosabbak a "válásmenyegzők", amikor is vidám duhajkodással ünnepli meg egy társaság a kezdeti boldogítóból boldogtalanítóvá vált igen feloldását.

Hasonlóan lovagolta meg az időszakot karácsony előtt egy brit ügyvédi iroda: válásutalványt ajánlott karácsonyi ajándéknak viharos házasságúak számára.

A Lloyd Platt and Company nem az egész válás "nyélbe ütését" vállalta a 125 font (38 ezer forint) értékű utalványért, hanem csupán félórányi tanácsadást válóperi ügyvéddel. Persze nem csak házaspárok lephették meg egymást vele a szeretet ünnepén, hanem barátok, rokonok is a - szerintük - házasságban sínylődőket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!