szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A Kempinski Hotels európai gyökereivel kapcsolatban megfogalmazott új koncepciójában kiemelt szerepet kap az...

 

A Kempinski Hotels európai gyökereivel kapcsolatban megfogalmazott új koncepciójában kiemelt szerepet kap az életérzés, a kultúra, a szépség és a gasztronómia - ezek teszik a Kempinski márkát minden vendég számára felismerhetővé. Ezek az elemek most új formában jelennek meg a Kempinski Hotels szállodáiban, amelyekben többek között új pozíció került kialakításra, a "Piros ruhás hölgy" (Lady in Red), aki a Főporta munkáját segíti.
 
A "Piros ruhás hölgyet" a vendégek minden Kempinski szállodában könnyen be tudják azonosítani, hiszen jellegzetes kosztümöt viselnek, amely bizonyos országokban a helyi szokásokat figyelembe véve kis módosításra került. Mint a Kempinski "Első Hölgye" és háziasszonya, a "Piros ruhás hölgy" intézménye megtestesíti az európai karaktert és asszociálja a szolgáltatás egységes magas minőségét, bármelyik Kempinski szállodában szálljon is meg a vendég. A "Piros ruhás hölgy" a szálloda halljában fogadja a vendégeket és miközben segíti tájékozódásukat a szállodában, egyéni igényeikről is tudomást szerez. Lehet, hogy a vendég először jár a városban? A "Piros ruhás hölgy" segíti őt a megfelelő városnézés, jó éttermek kiválasztásában. Talán házassági évfordulót ünnepelnek vendégeink? Kolléganőnk megtesz mindent, hogy különleges legyen az alkalom, akár egy romantikus vacsora megszervezésével - klasszikus és pazar kivitelben, a vendégek elképzeléseinek maximális figyelembe vételével.

Indiában az egyenruhát hímzett selyem és jellegzetes helyi ékszerek egészítik ki, különleges alkalmakkor a hölgy szárit visel, vagy egy indiai sálat teker ruhája fölé. Kínában, ahol a helyi anyagok és stílus nagyon karakteresek, kínai fazonú kabátka helyettesíti a nyugati stílusú kosztüm felső részét. A Kempinski figyelembe vette, hogy egyes országokban még hagyományosabb öltözetet követel a helyi kultúra, itt egyszerűbb a vonalvezetés és fejen viselt sál is az egyenruha része. Európában a "Piros ruhás hölgy" az évszakhoz és a divatirányzatokhoz igazodva kiegészítőket is kaphat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés

És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés

Szélsebesen válogatja a szemetet egy amerikai robot – videó

Szélsebesen válogatja a szemetet egy amerikai robot – videó

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény