szerző:
travelline.hu

Csodás élmények és aktív pihenés érintetlen természeti környezetben mottóval várja Svájc az üdülővendégeket a „Túrázás...

Csodás élmények és aktív pihenés érintetlen természeti környezetben mottóval várja Svájc az üdülővendégeket a „Túrázás évében”.  A „12 legvonzóbb túraajánlatot” további 20 élménygazdag útvonallal egészítették ki, így összesen 32 különféle ajánlat, valamint jó néhány egyéb úti cél is megtalálható a www.MySwitzerland.com/wandern oldalon. A honlap könnyedén áttekinthető ajánlatai részletes információval szolgálnak az egyes túraszakaszokról, ezenkívül nagyítható térképek és a Google Earth-höz kapcsolódó közvetlen linkek is találhatóak az egyes útvonalakról. A túraajánlatok térképpel és GPS-adatokkal együtt le is tölthetők. Április végétől pedig egy ingyenes alkalmazás is igénybe vehető az iPhone-on mind a 32 útvonalhoz. A Svájc Turizmus „Svájc 32 legvonzóbb túraajánlata” címmel új, füzet formában megjelenő kiadványa 2010 májusától szerezhető be.

És ahogy azt már a svájciaktól megszoktuk az egész promóciót megfelelő öniróniával tálalják nekünk, potenciális turistáknak. Ha másért nem, ezért tényleg megéri megnézni a túraútvonalakat.

 

 (A felirat a végén szabadfordításban ennyit tesz: "Svájc. Mindent megteszünk azért, hogy a túrája tökéletes legyen.")

A Svájci Turisztikai Hivatal a 32 túraajánlatot összefoglalva egy pontos útvonal-ismertetőt jelentet meg, részletes térképanyaggal, magassági adatokkal és az útvonalak mentén található kulináris tippekkel együtt. Mindez megtalálható az interneten a www.MySwitzerland.com/wandern oldalon, nagyítható térképekkel és a Google Earth-höz kapcsolódó közvetlen linkekkel együtt. Ezenkívül a gyűjtemény 250 további útvonaljavaslatot is tartalmaz. 2010. április végétől pedig egy ingyenesen letölthető iPhone-alkalmazás is elérhető mind a 32 útvonalhoz, tartalmazva az azokhoz kapcsolódó információkat, térképeket, magassági adatokat, szálláslehetőségeket a MySwitzerland.com/mobile oldalon keresztül.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
travelline.hu Plázs

Vonattal Európa tetejére

Hasznos információk: Repülőjegy: SWISS Budapest-Genf-Budapest  20 100 Ft-tólBudapest-Basel-Budapest: 30 300...

November közepén viszi ki a postás a nyugdíjprémiumot

November közepén viszi ki a postás a nyugdíjprémiumot

Kiderült, 2020 után kiknek jár majd az 5 százalékos lakásáfa

Kiderült, 2020 után kiknek jár majd az 5 százalékos lakásáfa

Engedély nélkül épült a Sagrada Familia

Engedély nélkül épült a Sagrada Familia

Húsz férfit ítéltek el Angliában tizenéves lányok szexuális bántalmazása miatt

Húsz férfit ítéltek el Angliában tizenéves lányok szexuális bántalmazása miatt

A marihuána legalizálása miatt nő az autós balesetek száma

A marihuána legalizálása miatt nő az autós balesetek száma

Demeter Márta: az adatok nem titkosak, legfeljebb a kormány titkolódzik

Demeter Márta: az adatok nem titkosak, legfeljebb a kormány titkolódzik