szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A Spirit Hotel kezelései közül nem maradhat ki napjaink egyik legeredményesebb alakformáló módszere, a Vitálterápia®...

A Spirit Hotel kezelései közül nem maradhat ki napjaink egyik legeredményesebb alakformáló módszere, a Vitálterápia® sem. Ez a gépi kezelés gyorsan és biztonságosan csökkenti a kritikus testrészek körtérfogatát, miközben látványosan feszesíti a bőrt, elsimítva a narancsbőrt.

©

Hogy megértsük a hatásmechanizmust, fontos tudni, hogy a cellulit és a helyi zsírpárnák kialakulásának oka egyaránt az anyagcsere folyamatok finom egyensúlyának megbomlása. Az érintett területeken romlik a keringés, így a szövetek kevesebb oxigént és tápanyagot kapnak. A sejtregeneráció lassul, ez pedig meggyengíti a kötőszövetet is. Ezért amikor alakformálásról vagy bőrfeszesítésről van szó, a kezelések csak akkor lehetnek igazán eredményesek, ha az adott testtájak anyagcsere folyamatait élénkítjük – ez az alapfeltétele a valódi regenerációnak.

A Vitálterápia® a Dr. Derm® kezelése, mely a CaVital WRC® készüléket hívja segítségül a cellulit és a nem kívánt zsírpárnák elleni harcban. Egyedülálló módon három módszert egyesít, melyek egymás hatását erősítik. Az ultrahang, a rádiófrekvencia és a vákuum technológia rövid idő alatt látványos eredményeket ér el a helyi zsírbontás terén – kombinációjukkal 5-6 kezelés után akár 5-7 cm-es térfogat csökkenés is elérhető, de az igazán optimális hatáshoz 8-10 ismétlésre van szükség.

A rádiófrekvencia megfelelő szöveti mélységig jut el, miközben felmelegíti a kezelt területet. Az átmelegedett zsírdepókat a rádiófrekvencia hőhatása bontja meg, a vákuum pedig alkalmas a zsírblokkok feltörésére, majd gyengéden a nyirokutak felé tereli a feloldott salakanyagokat, elsimítva a bőr alatti egyenetlenségeket. Az ultrahang kavitációs hatása a kötött, cellulitos csomók lebontásában a leghatékonyabb. Ugyanezt a hatást fogyókúrával és sport kombinációjával csak lényegesen hosszabb idő alatt és összehasonlíthatatlanul több erőfeszítés árán érhetnénk el.

©

Mivel szervezetünk azért képezte a zsírblokkokat, hogy biztonságosan “becsomagolja” a salakanyagokat, melyeket nem volt képes lebontani, nagyon fontos, hogy a méregtelenítést folyamatos folyadékpótlással támogassuk, és a kezelés időtartama alatt, valamint az azt követő 2-3 hétben napi 3 liter szénsavmentes vizet, illetve salaktalanító teát fogyasszunk. A kúra ugyanis még az utolsó kezelés után is hat a szervezet anyagcsere folyamataira. Ha azonban a folyadékpótlás elégtelen a salakanyagok újra lerakódnak a zsírszövetben, és a kezelés sikere elmarad.

A Vitálterápia® elsősorban azokon a testtájakon alkalmazható, melyek a leginkább hajlamosak raktározni a zsírt. Helyi fogyasztás és bőrfeszesítés alkalmazható a hason, a fenéken, a combokon, de jó eredményeket érhetünk el a felkaron és a deréktájon is.

A kezelés egy kellemes, alapos masszázs érzetét kelti, miközben a rádiófrekvencia átmelegíti az adott területet, a kavitációs ultrahang pedig finom bizsergést okoz. Az eredmény meglepően hamar megmutatkozik, bár függ az egyéni adottságoktól, a kötőszövet állapotától. A test összképe harmonikusabb, arányosabb lesz, a bőr megjelenése egészségesebb, fiatalosabb. A végeredmény a kezelés befejezés után
kb. 3 héttel mérhető le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
travelline.hu Plázs

Az igazi luxus wellness

Hazánkban csak az elmúlt 15 évben vált ismertté a wellness fogalma, sokan csak egy új, megfoghatatlan trendet látnak...

Nem fogadja el a bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Nem fogadja el a bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért

Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért

Úgy látszik, túl korán kezdtek el azzal riogatni, hogy a brit vírusmutáns halálosabb

Úgy látszik, túl korán kezdtek el azzal riogatni, hogy a brit vírusmutáns halálosabb