szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igazi luxuskörnyezet várja azokat, akik a főváros első magánkórházát választják egészségügyi gondjaik megoldásra. A 600 milliós beruházás nem titkolt szándéka, hogy egy teljesen új perspektívát nyújtson az itthoni ellátásban. Természetesen nem alacsony árakért.

A főváros szívében, az V. kerületben július 1-jén megnyílt Budapest első magánkórháza. Ahogy Illanitz Elemér, a kórház igazgatója fogalmazott az alapelvük, hogy teljesítsék a pácienseik minden kérését, amíg az nem ütközik fizikai, vagy orvos-szakmai akadályokba. „A kórház az elérhető legkorszerűbb eszközökkel és anyagokkal dolgozik. Az orvosok és a személyzet kiválasztásánál nem csak a szakmai rutin és a nemzetközi tapasztalat a döntő, hanem az is, hogy a betegekkel való kapcsolatuk minden szempontból kiváló legyen” – fejtette ki az igazgató.

MamaRose. A szülészeti osztály
©

A magánkórházban jelentős szerepet kap a MamaRose fantázianévre keresztelt szülészet, ahol a családtervezéstől, a szülésen át, a gyermekgondozásig teljes körű szolgáltatást kap a páciens. S hogy a lényeget se felejtsük: ha valaki itt kívánja világra hozni a gyermekét 590 ezer forintot kell fizetnie. A cikk folytatódik, kattintson!

A beruházásról, az épületről bővebb információkat talál a HVG Online ingatlanportálján.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!