szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A washingtoni székhelyű független The Raw Story nevű portál szerint a Transportation Safety Agency (TSA) egyik...

A washingtoni székhelyű független The Raw Story nevű portál szerint a Transportation Safety Agency (TSA) egyik alkalmazottja ismerte be a fenti helyzetet. A CBS hírcsatorna értesülései szerint a motozásos technika olyan mértékű tiltakozást váltott ki, hogy még Janet Napolitano belbiztonsági miniszter is megszólalt az ügyben, türelmet kérve az amerikai állampolgároktól.

Eközben elindult az OptOutDay.com nevű weboldal, amelyen arra ösztönzik a látogatókat, hogy a reptéri biztonsági átvizsgáláskor jelentsék ki, hogy nem hajlandóak alávetni magukat a szkenneléses vizsgálatnak. Ehhez a jelenlegi szabályok szerint joguk van, azonban ekkor végrehajtják rajtuk a motozásos vizsgálatot.

Az ügy további részleteiről a HVG oldalán olvashat, kattintson!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 30 ezer témában nem mondott igazat négy év alatt Trump

Több mint 30 ezer témában nem mondott igazat négy év alatt Trump

Véget ér a Renault Twingo pályafutása

Véget ér a Renault Twingo pályafutása

Főszerkesztőként csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs

Főszerkesztőként csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs