szerző:
hvg.hu

Halle Berry aranyövvel összefogott tornadresszeben, dauerolt frizurával látható egy 26 évvel ezelőtti fotón.

Spike Lee fedezte fel. Oscar- (Szörnyek keringője 2002), és Arany Málna-díjjal (Macskanő, 2005) ugyancsak rendelkezik, volt James Bond-lány, de 26 évvel ezelőtt a londoni Miss World választáson is kipróbálta magát Halle Berry, akiről előkerült a régi versenyfotó. A képen rózsaszín csillámos fürdődresszben pózol, a derekát arany övvel hangsúlyozza. A kiegészítők nyolcvanasan tökéletes harmóniában vannak egymással: fuxok csuklón (két aranyóra), fülben és ujjon. Az épp 46. születésnapját ünneplő Berry millió dolláros mosolyát is elővette a megmérettetés alkalmával, de nem nyert, pedig előtte a Miss Ohio és a Miss Teen-All American címét is megkapta.

A fotót a Daily Mailen megtekinthetik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!