szerző:
hvg.hu

A Vanity Fair összeállította a legstílusosabb kismamák aktuális listáját.

Cambridge hercegnője egy egész nemzet – legalábbis a nőtagjainak – öltözködési stílusát uralja, nem csoda tehát, hogy még kismamaként is ő a top. A Vanity Fair tízes listáján azért felsorakoztattak Katalin mögé kilenc épp aktuálisan várandós hírességet, így bekerült Penelopé Cruz, Halle Berry, Eva Herzigová, Peaches Geldof, mert ők is stílusosan tudnak gömbölyödni.

Katalin kismamaságban is az első
©
Halle Berry is szépen gömbölyödik
©
Penelopé Cruz másodszor terhes
©
Lara Stone
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!