szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Két önkéntes férfi próbált ki egy szülésszimulátort.

Szülési fájdalmak gyötörtek két férfit az Egyesült Államokban: a vajúdás érzését mesterségesen keltették bennük fájdalomszimulátorral, hasfalukra rögzített elektródák révén.

A két önkéntes egymás mellett feküdt egy-egy ágyban a kísérlet alatt, mondhatni "versenyt fájtak", és ahogy erősödtek a fájások, egyre kínosabbnak érezték a dolgot, végül már kiáltoztak kínjukban. A "szülésre" elkísérték a férfiakat feleségeik, akik végig velük voltak – és nagyokat kacagtak. 

"Nem volt jó. Anyukám, már akkor is szuperhős vagy, ha a szülésed csak megközelítette azt, amit éreztem" – mondta feleségének az egyik alany. 

A tesztelésről videó készült, amely anyák napján került fel a világhálóra. A Yahoo amerikai hírportál nyomozása szerint nagy valószínűséggel egy michigani szülészeten vették fel, ahol van ilyen szimulátor.

Két holland férfi egyébként hasonló szimulátoros vajúdáson ment keresztül még januárban tévéadásban a Kísérleti nyulak című show-sorozatban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ausztrál open: már 72 teniszező van karanténban

Ausztrál open: már 72 teniszező van karanténban

Mától Stellantis, ami korábban Fiat Chrysler és Peugeot Citroen volt

Mától Stellantis, ami korábban Fiat Chrysler és Peugeot Citroen volt

Megszűnt az útlezárás az M5-ös autópályán Balástyánál

Megszűnt az útlezárás az M5-ös autópályán Balástyánál