szerző:
hvg.hu

Egy sztár gyerekének állítólag nem egyszerű az élete, de hogy birkóznak meg az unokák a felmenők hírnevével?

Modellpalánta vagy kezdő színész, a hírességek unokái is probálnak betörni a köztudatba.

Elettra Wiedermannak Ingmar Bergman a nagyanyja
©

Egyesek saját erőből, mint Alyson le Borges, aki nem használja nagyapja, Alain Delon nevét, ahogy Elettra Wiedermann sem kapaszkodik az anyai ágon: nagymamája Ingrid Bergman, édesanyja Isabella Rosselini, ő viszont nem színészkedik, hanem a Lancome arca és modellként dolgozik.

Oona Chaplin
©

Az ötvenévesen elhunyt Steve McQueen fiúunokája azonban büszkén viseli nagyapja nevét Steve R. McQueenként próbál érvényesülni, bár eddig a Vámpírnaplók című tinisorozatban kapott csak szerepet.

Steve R. McQueen
©

Nála sokkal sikeresebb Charlie Chaplin unokája, Oona Chaplin a James Bondban debütált 2008-ban, most a Trónok harcának egyik szereplője.

Alyson le Borges Alain Delon unokája
©

Gregory Peck most 27 éves unokája Ethan Peck is messze van még nagyapja Oscar-díjától, Ethan Pecket eddig a 10 dolog, amit utálok benned című filmben láthatta a nagyérdemű.

Ethan Peck
©

Riley Keough Elvis Presley örökével küszködik és színészként Kristen Stewart mellett kapott szerepet a Rocker csajokban, most leginkább azért kapták fel, mert állítólag ő lett Robert Pattinson nője.

Riley Keough Elvis Presley unokája
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!