szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Csaknem 26 ezer dollárért (5,7 millió forintért) keltek el azok a röntgenképek és orvosi dokumentumok, amelyek alátámasztják, hogy Marilyn Monroe plasztikai műtéten esett át.

Az árverést rendező Julien's Aukciósház előzetesen 15-30 ezer dolláros bevételre számított a kaliforniai árverésből. A Van, aki forrón szereti sztárjának arcáról készült hat röntgenfelvétel és a színésznő kórtörténetéről 1950 és 1962 között született orvosi feljegyzések végül 25 ezer 600 dollárért keltek el vasárnap. A vásárló személyét nem hozták nyilvánosságra.

Monroe plasztikai sebésze, Michael Gurdin orvosi feljegyzéseiből kiderül, hogy a díva állán porcbeültetést végeztek. A színésznő ezután forgatta leghíresebb filmjeit, a Hogyan fogjunk milliomost?, a Hétévi vágyakozást vagy a Van, aki forrón szereti című vígjátékot.

Az ötvenes években még ritkának számítottak a kozmetikai műtétek, a színésznő plasztikázása szóbeszéd tárgya volt, de nyilvánosságra került dokumentumok eddig nem igazolták.

Marilyn Monroe 36 évesen, 1962-ben hunyt el gyógyszertúladagolásban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A nyugdíjasok elszegényedését hozta az elmúlt évtized

A nyugdíjasok elszegényedését hozta az elmúlt évtized

Sok autós rosszul járhat a kgfb-díjak felülvizsgálatával

Sok autós rosszul járhat a kgfb-díjak felülvizsgálatával

37 990 forintba kerül az ország legdrágább hamburgere

37 990 forintba kerül az ország legdrágább hamburgere