szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2014-ben ezeken a sokkoló és váratlan szakításokon csámcsoghattunk.

Melanie Griffith és Antonio Banderas között három év különbség van a nő javára, házasságuk csodálatos és egyedi példája volt a színészszerelemnek. 18 évig voltak házasok, közös gyermekük is ennyi idős. 2014 júniusában hivatalos nyilatkozatban tették közzé válásukat: "Közösen átgondoltuk és megegyeztünk, hogy szeretetteljesen és barátságban véget vetünk majdnem húszéves házasságunknak, egymást, a családunkat, barátainkat, és a közös boldog idő emlékeit tiszteletben tartva".

©

Gwyneth Paltrow négy évvel idősebb a Coldplay frontemberénél, Chris Martinnál 11 éves házasságuk sokáig példaértékűnek számított, főleg Paltrow tolmácsolásában, aki szeret mindenben, így házasságában is tökéletesnek mutatkozni. Már hónapokkal előtte elkezdték pletykálni, végül 2014 márciusában jött a sokkoló hír: az álompár válik. Paltrow inkább úgy fogalmazott: "tudatos szétválás" történik. Azóta Martin megtalálta, majd el is vesztette a boldogságot Jennifer Lawrence-szel, akivel épp az állítólag igencsak hárpiáskodó Paltrow miatt mentek külön pár hónap után, aki folyamatosan családi ügyekkel zaklatta Martint.

©

A X-aktákkal híressé vált, majd Kaliforgiával visszatért David Duchovny és Tea Leoni 17 év után váltak el 2014 augusztusában, a hivatalos közleményük szerint ők is békében és barátságban. Köztudott volt, hogy évek óta küzdenek, mert Duchovny bevallottan szexfüggő volt (ezt a szenvedélyét pedig nem csupán feleségével próbálta kielégíteni), és hiába járt terápiára, nem tudták megoldani problémáikat.

©

Robin Thicke a Blurred Lines című számmal robbant be még 2013-ban, az énekes viszont már a slágerlistákon évődő dalhoz tartozó kilpben is demonstrálja, hogy mekkora nőcsábász. Ami nem is lett volna baj, ha közben nem lett volna házas. Paula Patton színésznővel kilenc évig élt frigyben, mígnem a Patton megelégelte férje csajozását, és – sok huzavona után – októberben benyújtotta a válókeresetet.

©

Neil Young az eddigieknél is tovább bírta. 36 éves házasságát bontotta fel Pegi Younggal idén ősszel, aki zenésztársa is volt. Ami ennél a hírnél viszont sokkal pikánsabb, hogy 2014 szeptemberében már mindenki Daryl Hannah és Young turbékoló szerelméről pletykált.

©


Mariah Carey szerelmi ügyei sosem voltak egyszerűek, ám amikor összejött a tíz évvel fiatalabb Nick Cannonnal, úgy tűnt, mégis révbe érhet a díva. Nem úgy, 2014-ben, hat év házasság után szakított ikreinek apjával, azóta állítólag újra egy zenei producerrel jött össze.

©

Végül érdemes megemlíteni Tatár Csilla és Gönczi Gábor válását, méghozzá azért, mert a TV2 műsorvezetőinek magánélete kínosan terítékre került a Mokkában is, ahol Kárász Róbert nem bírt magával, és élő adásban szekálta Tatárt új kapcsolatával. Tatár és Gönczi kilenc évig voltak házasok, állítólag a gyermektelenség is oka volt annak, hogy elhidegültek egymástól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”

Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”

Ezt kapcsolja be, ha Microsoft Teams programot használ: elnyomja az zajokat

Ezt kapcsolja be, ha Microsoft Teams programot használ: elnyomja az zajokat

Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták

Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták