szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

A változtatások költségcsökkenést hoznak.

A Magyarország, szeretlek! új női csapatkapitánya Tatár Csilla lesz, aki a nemrég nagy visszhangot kiváltó módon elbocsátott Jakupcsek Gabriella helyét veszi át a műsorban. A másik csapatkapitányi szerepet Harsányi Levente veszi át Csiszár Jenőtől. A héten a két új kapitány már részt vesz a próbafelvételeken, és az azt követő forgatásokon is, így a nézők hamarosan "élesben" is találkozhatnak velük a képernyőn.

A produkció az MTVA közlése szerint belső, saját gyártásában készül a 2016-os téli-tavaszi évadban, és a változás megtakarítást hoz az MTVA gazdálkodásában. A gyártó figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, "minden lehetséges módon segíteni fogja őt a baba kiszolgálásában" - tartalmazza a közlemény.

A közmédia Ridikül című beszélgetős műsorában január utolsó hetétől Dióssy Klárit láthatják a nézők a műsorvezetői fotelben – ebben a műsorban tehát ő lesz Jakupcsek utódja.

 

Dióssy Klári, a Ridikül új műsorvezetője.
©

A közlemény szerint a közmédia célja az, hogy újabb nézői csoportok csatlakozzanak a műsorhoz és az azt kísérő "Ridikül Klubokhoz", illetőleg a Ridikül című újsághoz is. Kimondott célja a közmédiának, hogy e témakörben a Ridikül a legnépszerűbb női beszélgetős magazinná váljon.

A továbbiakban a televíziós műsorhoz rádiós produkció, nyomtatott és online média is kapcsolódik, amelyek a beszélgetéseken túl hasznos tanácsokkal is ellátják majd a közönséget, a nőket érintő szinte valamennyi kérdésben. Dióssy Klárit a Ridikülben először január 25-én 17 órakor láthatják a nézők a Duna csatornán.

A korábbi sajtóértesülések egyébként arról szóltak, hogy a Ridikül műsorvezetője Novodomszky Éva lesz

Az MTVA közleményében köszönetét fejezte ki a két műsor eddigi alkotóinak, köztük Jakupcsek Gabriellának is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már négymillió adag koronavírus-vakcinát adtak be az Egyesült Királyságban

Már négymillió adag koronavírus-vakcinát adtak be az Egyesült Királyságban

A mobilunkon bemutatott digitális oltási könyvvel is igazolható lehet, hogy kaptunk vakcinát

A mobilunkon bemutatott digitális oltási könyvvel is igazolható lehet, hogy kaptunk vakcinát

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat