szerző:
life-style.hu

Az elmúlt napokban a TMZ értesülése nyomán hangos volt a bulvársajtó a hírtől, hogy a leghíresebb szállodalánc...

©

Az elmúlt napokban a TMZ értesülése nyomán hangos volt a bulvársajtó a hírtől, hogy a leghíresebb szállodalánc botrányhősnője lemezlovasnak állna, és keményen edz ezért. Mostanában például a partiszigetként elhíresült Ibizán folytat mélyreható kutatásokat a témakörben, és David Guettával vonult stúdióba, de olyanokhoz is dörgölőzött némi támogatásért, mint Afrojack vagy Deadmau5.

És akkor meg is közelíthetjük a fenti kérdést az elejtett nevek felől. Mert ha valóban tényként kezelhetjük, hogy a platinaszőkeség, aki eddigi életmódjával nem éppen a pozitív példaképek sorát gyarapította, az ő nyomdokukban készül tipegni, akkor a műfajt máris körbehatárolhatjuk: azzal a fajta veretős-csavarós-popos elektrohauzzal fog próbálkozni, ami eszköztárával az emberi agy mélyebb traktusai helyett sokkal inkább játszik rá arra a képességre, hogy milyen hamar tudjuk megközelíteni a koktélos pultot. Szofisztikált megfejtésekről ne álmodjunk, mint ahogy arról sem, hogy Hilton kisasszony a precíz mixelés nagykövetévé fog avanzsálni: ha egy celebből ilyen ötlet kipattan, akkor nem fog hónapokat áldozni arra, hogy négy fal között potméterekkel vacakoljon és frekvenciákról tanuljon, hanem minél előbb be akar, és be is fog állni a pultba.

Mindehhez még hozzácsaphatjuk azt a tényt is, hogy míg ez a hobbiválasztás úgy tizenöt évvel ezelőtt a lemezlovas-szakma szűrőjét megkerülve meg sem valósulhatott volna, addig ma már minden sarkon egy DJ terem, és lemezjátszó helyett is elég hozzá egy laptop - szupersztáréknál meg talán még annyi sem, csak egy kávéskanálnyi csápolás, a mixelést meg úgyis elintézi a beüzemelt szoftver vagy az előre összerakatott mixcédé.

Készüljünk fel tehát arra, hogy a címben elejtett horrorisztikus feltételezés nagyon is valós, főleg ha azt vesszük, hogy az idei Soundon a legnagyobb embermasszát éppen a mentor, David Guetta produkálta. És róla sem az a hír járja, hogy a keverőt olyan frappánsan tudja kezelni.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények! Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Kirúgta a Combino ajtajának üvegét, nem járt a 4-6-os

Kirúgta a Combino ajtajának üvegét, nem járt a 4-6-os

Azurák Csaba távozik a TV2-től

Azurák Csaba távozik a TV2-től

Feloszlik az ExperiDance? - a társulat cáfol

Feloszlik az ExperiDance? - a társulat cáfol

Ez még tetézheti a klímaváltozást: kiszámolták a műanyagtermékek szénlábnyomát

Ez még tetézheti a klímaváltozást: kiszámolták a műanyagtermékek szénlábnyomát

Nagy Iván Zsolt: Cenzúra

Nagy Iván Zsolt: Cenzúra

Pornós zsarolásokra figyelmeztet a nemzetbiztonság

Pornós zsarolásokra figyelmeztet a nemzetbiztonság