szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy brit elit egyetemeken folytatott kutatás eredményei alapján úgy tűnik, az aggódó szülőknek mindig is igazuk volt – minél többször él egy diák szexuális életet, annál rosszabb jegyeket kap.


Az on-line kutatásra adott válaszokból készült tanulmányt a Varsity nevű diák lapban jelentették meg, miután több ezer hallgatót kérdeztek ki alaposan szexuális életéről a Cambridge Egyetemhez tartozó különböző karokon. Kiderült, hogy a rosszul teljesítő diákok többet hancúroznak a többieknél.

Az általános előítéleteknek megfelelően a matematikusoknak volt a legkevesebb partnere, míg az orvosnak készülő hallgatóknak a legtöbb. A matematikusok az ártatlanságot is komolyan veszik, az egyenletek szerelmeseinek közel fele még soha nem élt szexuális életet, szemben az általános orvosi szakon tanulókkal, akiknek legalább nyolc témába vágó kapcsolatuk volt már.

A legerotikusabbnak bizonyult Homerton nevű kollégium, amelynek tanulói a leggyengébb tanulmányi eredményt érték el, átlagosan hét szexuális partnert tud felmutatni diákonként.

Mark Fletcher, a Cambridge Egyetem hallgatói önkormányzatának elnöke egyáltalán nem volt meglepve a kutatási eredmények hallatán. „Nyilvánvaló, hogy a matekosok még nem találták meg a mindent megoldó képletet. De jó tudni, hogy a doktorosdi még mindig népszerű játék. Meglepő, hogy az állatorvosok, bár szakuk hasonló, de valahol a lista aljáig jutottak csak, átlagosan kevesebb, mint két szexuális partnerrel. Talán az állatok iránti preferenciáik a hálószobában is megnyilvánulnak.” - nyilatkozott viccesen a hallgatók magánéletének mutatóiról Fletcher.
Ezért ne hagyja nyitva soha az autóját, amíg vásárol

Ezért ne hagyja nyitva soha az autóját, amíg vásárol

Doku360: Az egészséges zenei élet alapjához közönséget kell nevelni

Doku360: Az egészséges zenei élet alapjához közönséget kell nevelni

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai