szerző:
hvg.hu

Állítólag a súlytöbblettel rendelkező embereknek olyan jól beágyazódtak az idegvégződéseik, hogy nem is lehet őket felidegesíteni. Úgy tűnik, Nikki Blonsky esetében ez nem feltétlenül igaz.

A 19 éves Nikki Blonsky a Hairspray (Hajlakk) című filmnek köszönhetően vált hirtelen ismertté, énekes-táncos alakítását annak ellenére nagyra értékelte a szakma és a közönség is, hogy nem volt komoly korábbi tapasztalata és képzettsége színésznként.


A frissen sztárrá vált tinilány alakításának köszönhetően máris újabb szerepajánlatokat kapott és eddig úgy látszott, hogy nem szállt fejébe a siker, a hírek nem szóltak alkohol problémákról, botrányokról. Az egyik bulvárlap azonban most úgy értesült, hogy Blonskyt és apját letartóztatták egy repülőtéren, mivel verekedésbe kezdett egy női utassal. A repülőtér egyik alkalmazottja név nélkül igazolta a hírt a lapnak. Blonskyt állítólag a rendőrség testi sértéssel vádolja és a névtelen forrás szerint a nő elég csúnyán megsérült, még orvoshoz is kellett szállítani, bár erre nyilván a rendőrségi ügy miatt is szükség volt.

A verekedésbe egy másik celeb, a top modell reality műsor egyik versenyzője, Bianca Golden is belekeveredett, de azt még nem tisztázták, hogy milyen szerepet játszott az ügyben. Nikki Blonsky a bírósági meghallgatáson nyakmerevítőt viselt és amikor a fotósok megpróbálták lefényképezni, eltakarta az arcát. A tinisztár szóvivője nem kommentálta az esetet. Azt sajnos nem tudni, hogy pontosan mi is okozta a vitát és a testi sértést.
MTI Shake

Megtalálták a luftballonos pap holttestét

A héliummal töltött luftballonokkal utazó brazil pap földi maradványaként azonosítottak DNS-vizsgálat segítségével egy ismeretlen holttestet, amelyre az óceánban bukkantak Rio de Janeiro közelében.

hvg.hu Shake

Dobrev Klára is irigyelheti Sarkozy feleségét?

Az új francia first lady tagadhatatlanul nagy hatással van a magazinokra, egymás után jelennek meg a volt modellel foglalkozó írások. Karl Lagerfeld szerint Bruni mindenek felett áll.

Sorkövető

Íreknek, feketéknek, kutyáknak tilos!

Permanens botrányok, késelések, verekedések, az első egyenes tévéadásban elmondott kültelki trágárságok, bálványait teli szájjal csulázó közönség, felséggyalázás, drog, pia, gyors szex, tépett ruhák, biztosítótűk, művészieskedés és proli vircsaft. Nem csak ez volt a punk. Frivolitások és hitvallások Johnny Rotten, a Sex Pistols énekese saját előadásában.

hvg.hu Tech

A tudósok doppingolhatnak, a sportolók nem?

A Nature magazinnek köszönhetően a doppingkérdés a sportolók világából átcsúszhat a tudományos életbe is és olyan etikai és hozzáállási dilemmákat szabadíthat fel, amely túlszárnyalhatja még az élsportolókkal kapcsolatban felmerült doppingbotrányokat is, írja a The New York Times.

Óriási robbanás rázta meg Houstont

Óriási robbanás rázta meg Houstont

Szülőbarát szűrők érkeznek a Chrome-bővítményekhez

Szülőbarát szűrők érkeznek a Chrome-bővítményekhez

Radar360: tovább csúsztunk a korrupciós listán, mélyponton a forint

Radar360: tovább csúsztunk a korrupciós listán, mélyponton a forint

Kiderítettük, hova és mennyiért repült Áder és Pintér a "nem kormánygépekkel"

Kiderítettük, hova és mennyiért repült Áder és Pintér a "nem kormánygépekkel"

Marabu Féknyúz: A Fidesz ideális szövetségesei

Marabu Féknyúz: A Fidesz ideális szövetségesei

Kulka János: Zavarban vagyok attól, hogy néznek

Kulka János: Zavarban vagyok attól, hogy néznek