Verekedő tinisztár a reptéren

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Állítólag a súlytöbblettel rendelkező embereknek olyan jól beágyazódtak az idegvégződéseik, hogy nem is lehet őket felidegesíteni. Úgy tűnik, Nikki Blonsky esetében ez nem feltétlenül igaz.

A 19 éves Nikki Blonsky a Hairspray (Hajlakk) című filmnek köszönhetően vált hirtelen ismertté, énekes-táncos alakítását annak ellenére nagyra értékelte a szakma és a közönség is, hogy nem volt komoly korábbi tapasztalata és képzettsége színésznként.


A frissen sztárrá vált tinilány alakításának köszönhetően máris újabb szerepajánlatokat kapott és eddig úgy látszott, hogy nem szállt fejébe a siker, a hírek nem szóltak alkohol problémákról, botrányokról. Az egyik bulvárlap azonban most úgy értesült, hogy Blonskyt és apját letartóztatták egy repülőtéren, mivel verekedésbe kezdett egy női utassal. A repülőtér egyik alkalmazottja név nélkül igazolta a hírt a lapnak. Blonskyt állítólag a rendőrség testi sértéssel vádolja és a névtelen forrás szerint a nő elég csúnyán megsérült, még orvoshoz is kellett szállítani, bár erre nyilván a rendőrségi ügy miatt is szükség volt.

A verekedésbe egy másik celeb, a top modell reality műsor egyik versenyzője, Bianca Golden is belekeveredett, de azt még nem tisztázták, hogy milyen szerepet játszott az ügyben. Nikki Blonsky a bírósági meghallgatáson nyakmerevítőt viselt és amikor a fotósok megpróbálták lefényképezni, eltakarta az arcát. A tinisztár szóvivője nem kommentálta az esetet. Azt sajnos nem tudni, hogy pontosan mi is okozta a vitát és a testi sértést.