szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Andrew Lloyd Webber, a musical világának "guruja" szerződtetné a Britain' got a talent tehetségkutató műsorban egyedülálló hangjával feltűnt, és azóta valódi hírességgé vált 48 éves munkanélküli Susan Boyle-t - írja a The Sun.

A lap szerint a Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, és a Macskák szerzője valóra válthatja Susan Boyle álmát, és szerepet adhat a skót nőnek a West Enden futó darabjainak egyikében. 
 
"Fantasztikus ember, és nagy rajongója a darabjaimnak. Ha benne akar lenni az egyikben, meg lehet oldani - erősítette meg az újság értesüléseit a zeneszerző. - Azt hiszem, tudom is, hogy melyik szerepet énekli majd, de még nem árulom el. Nagy jövő vár rá". 
 
A napilap szerint Webber kapcsolatban áll Simon Cowell-lel, a tehetségkutató produkciós vezetőjével és egyik zsűritagjával, múlt hétvégén pedig meg is látogatta Cowellt Los Angelesben, hogy Susan Boyle jövőjéről beszéljenek. Pletykák szerint a zeneszerző az Evitában látná szívesen a skótok új büszkeségét, abban a darabban, amelyben Boyle nagy példaképe, Elaine Paige is nagy sikereket ért el.

hvg.hu Tech

Minden idők legnézettebb videója lehet a 47 éves éneklő szűz

Susan Boyle alaposan meglepte a brit tehetségkutató műsor, a Britain’s Got Talent zsűrijét, s közönségét egyaránt. Az asszony mindössze 9 nap alatt lett világszerte ismert, s a videomegosztó oldalon már most többen nézték meg szereplését, mint Barack Obama amerikai elnök beiktatási beszédét.

Shake

Az éneklő szűz nem lehet sikeres csinosítás nélkül?

Az internet új királynőjének külsejével kapcsolatban máris fellángoltak a viták. Szavazások, cikkek sora jelenik meg azt fejtegetve, vajon tartható-e, hogy egy máris világhírű énekesnő úgy nézzen ki, ahogy Susan. Lehet-e a csúnyának tartott nő sikeres?

Shake

Átverés a 48 éves szűz produkciója?

Miközben a világ egyik fele Susan Boyle hirtelen sikerében önfeledten ünnepli az átlagember diadalát, a média néhány képviselője erőteljes kétségeket fogalmazott meg az eset spontaneitásával kapcsolatban.

Az év könyves sikere Amerikában az Obama-memoár

Az év könyves sikere Amerikában az Obama-memoár

“A robbanás előtti pillanat”: új alapokra kell helyezni az egészségügy működését

“A robbanás előtti pillanat”: új alapokra kell helyezni az egészségügy működését

Már egy sima kisbuszt is a Nürburgringen tesztelnek – videó

Már egy sima kisbuszt is a Nürburgringen tesztelnek – videó