Az a bizonyos 15 perc vagy hosszabb hírnév időnként egészen meglepő következményekkel járhat. A valamilyen okból hirtelen ismertté vált célszemélyek a pornófilmeket gyártó cégek számára is vonzóvá válnak. Néha összejön az üzlet, néha nem. De mindenre van megoldás.

Az, hogy mivel válik valaki híressé, tulajdonképpen mindegy is. Lehet az frissen felfedezett tehetség, rendőrségi ügy, politikai szereplés, házasság vagy az internetre felkerült szexfilm – a lényeg a népszerűség és az ismertség. Ha ez megvan, és valamelyik pornófilmeket gyártó producer fantáziát lát a hírességben, máris röpködnek a milliók. A legmeglepőbb, hogy néha meg is valósul az együttműködés, legalábbis néhány film erejéig. Lássuk tehát, kik azok a celebek, akik pornózhatnának is, ha akarnának. Aki többet szeretne, a Manolith oldalán részletesebb listát is talál.

John Wayne Bobbit nevét akkor tanulta meg a világ 1993-ban, amikor erőszakos viselkedése miatt a felesége, Lorena egy konyhakéssel lemetszette majd eldobta férje péniszét. A hiányzó testrészt visszavarrták, úgyhogy az elhúzódó tárgyalásnak köszönhetően igen ismertté vált úriember elfogadhatta a Leisure Time Communications egymillió dolláros ajánlatát egy pornófilm főszerepére. A filmet Ron Jeremy rendezte és elég jól fogyott, pedig borsos ára volt – természetesen ez még az ősi, internetes letöltések előtti időkben történt. Ezután Bobbit még kétszer használta a kamerák előtt az ügyes sebészkezeknek köszönhető adottságát, majd örökre eltűnt.

Kevin Federline viszont állítólag nagyon nem szorul semmiféle műtétre, bizonyos források legalábbis azt állítják, hogy a volt háttértáncosnak méretei segítségével sikerült elbűvölnie az akkor még karrierje csúcsán lévő Britney Spearst. Aztán a válásuk során elterjedt, hogy létezik egy szexvideó, ami kettőjük intim együttlétét örökítette meg. Rupert Murdoch állítólag 50 millió dollárt ígért érte, de szakértők szerint, ha létezik, ez a felvétel akár 200 millió dollárt is érhet. Federline egyébként tagadja, hogy készült volna vagy a birtokában lenne ilyen szexvideó, de a szakma azért ugrásra készen áll. Ha mégis előkerül valami kompromittáló, azzal Britney és exférje a legjobban fizetett pornószínészekké válhatnak.

Kim Kardashian mostanában olyan rendesen viselkedik, hogy az ember szinte hajlamos elfelejteni: Paris Hilton volt legjobb barátnője annak idején azzal vált egyik pillanatról a másikra igazán híressé, hogy nyilvánosságra került szexvideója. A pornóipar egyik meghatározó szereplője, a Vivid Entertainment a hírek szerint még legálisan terjeszteni is szerette volna, de Kardashian és exbarátja, Ray J ezt bírósági úton meg akarták akadályozni. A New York Post szerint végül megegyezés született a színfalak mögött, 5 millió dollárról csiripelnek a verebek – egyetlen filmért nem is rossz egy kezdőtől.

Amikor a mutatós Sarah Palin nem lett az Amerikai Egyesült Államok alelnöke a legutóbbi választáson, a floridai pornórendező, Cezar Capone elsőként ajánlott munkát az alaszkai kormányzónak. A fizetség összesen 2 millió dollár lett volna, nem csoda, hogy Palin nemet mondott, pedig még a politikus férjét is bevették volna további 100 ezerért. Nem mintha az elutasító válasz megakadályozta volna a pornóipart, hogy felhasználják Palin stílusát és külsejét munkájukban. Lisa Ann főszereplésével hamarosan meg is született a “Palin pornó”, ami a nevet nem használta ugyan, de mindenki tisztában volt vele, kire utal.

A végére hagytuk a legabszurdabbat; a pornószakma képviselőit igazán nem vádolhatja senki sem ötlettelenséggel, sem bátortalansággal. Pusztán reklámcélokkal ugyan, de felkérték a brit tehetségkutató legutóbbi fordulóján második helyet elért, internetszenzációnak számító Susan Boyle-t is, hogy ha van kedve, veszítse már el sokat emlegetett szüzességét néhány kamera társaságában. Mivel a Los Angeles-i Kick Ass Films csak 1 millió dollárra értékelte a lehetőséget, senki nem vette őket komolyan, még választ sem kaptak természetesen.

KM

Lecseréli, nem megújítja az OKJ-t a kormány

Lecseréli, nem megújítja az OKJ-t a kormány

Semmilyen adatbázis nincs a 2000 előtti nyelvvizsgákról

Semmilyen adatbázis nincs a 2000 előtti nyelvvizsgákról

Légdeszkán repüli át a La Manche csatornát a francia feltaláló

Légdeszkán repüli át a La Manche csatornát a francia feltaláló

Nem a nyugdíjasokra és a betegekre fókuszál a jövő évi büdzsé, de a liblingeknek jut pénz

Nem a nyugdíjasokra és a betegekre fókuszál a jövő évi büdzsé, de a liblingeknek jut pénz

Összedőlt épület, peckesen álló Akropolisz - Felmérik a károkat az athéni földrengés után

Összedőlt épület, peckesen álló Akropolisz - Felmérik a károkat az athéni földrengés után

Cseh Katalin megtört: elismerte, volt már a Velencei-tónál

Cseh Katalin megtört: elismerte, volt már a Velencei-tónál