szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az első visszajelzések alapján a Jóbarátokban világhírűvé vált Courteney Cox új sorozata, a Cougartown nem különösebben jól sikerült, a főszereplő teste azonban egyöntetű csodálatot váltott ki a hivatalos és a közösségi médiából is.

Amikor Courteney Cox Arquette nemrégiben Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában vendégeskedett, a színésznő alig merte kimondani, hogy nemrég betöltötte a 45. életévét. Kár volt annyira izgulni, Cox külsejével senkinek nincs problémája, a tévésorozatokkal, amelyekben szerepel, már inkább.

Amikor a tíz évadot megért Jóbarátok befejeződött, az időközben világsztárrá nőtt szereplők egy része valószínűleg azt gondolta, na végre, most már csinálhatok rendes filmeket is. A dolog azonban nem ilyen egyszerű. Hatuk közül gyakorlatilag csak Jennifer Anistonnak sikerült megmaradnia a mozifilmek világában, pedig nem gondolnánk, hogy ő lett volna közülük a legtehetségesebb. A többiek néhány nem túl sikeres próbálkozás után csendben élvezik millióikat vagy újabb tévésorozatokban kamatoztatják kapcsolati és imázstőkéjüket.

Courteney Cox Arquette, akit Monicaként szerettek meg a nézők, először a Dirt című saját sorozattal tért vissza, de hiába volt az izgalmas téma, a bulvársajtót leleplező szappanopera hamar befuccsolt. Pedig Cox mindent bevetett, még Jennifer Aniston is beugrott egy leszbikus csók erejéig, de megjelentek más tabuk is, például a maszturbáció. A sajtó imádta, a videómegosztókon milliók nézték meg a legszaftosabb részleteket, de mindez nem volt elég az életben maradáshoz.

A Dirt után Cox most ismét rázós témával próbálkozik: a Cougar Town (Fiatal fiúkkal hetyegő idősebb nők városa) című sorozat egy elvált negyvenes nő és barátai életét mutatja be. Szándéka szerint humorosan, s a készítők már bizonyították is ilyen irányú tehetségüket más sorozatokban, de az első kritikák minimum vegyesek. Azzal azonban mindenki egyetért, legyen szakmai hozzászóló vagy egyszerű néző, hogy egy dologban nem lehet csalódni Cougar Townban, és ez Courteney Cox teste. Ezzel persze tisztában van a színésznő és az alkotói csapat is, úgyhogy rögtön az előzetesekben bevetették titkos fegyverüket és valószínűleg a későbbiekben is állandó lehetőséget biztosítanak Coxnak a vetkőzésre. Ez pedig egy darabig akár önmagában is elég lehet a nézettséghez.

Ráomolhat a gazdasági válság a magyar focira

Ráomolhat a gazdasági válság a magyar focira

Karácsony óta nem fogyasztottunk ilyen kevés áramot

Karácsony óta nem fogyasztottunk ilyen kevés áramot

71 ezer forintos segélyt ad a munkanélkülivé váló családoknak Erzsébetváros

71 ezer forintos segélyt ad a munkanélkülivé váló családoknak Erzsébetváros