szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A következő összeállításban a Braun készülékekből válogattuk össze a legpraktikusabb ajándéknak valókat.

A következő összeállításban a Braun készülékekből válogattuk össze a legpraktikusabb ajándéknak valókat.

Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry epilátor
A tél nagy feladat elé állítja a női szépségápolást, hiszen az alacsony hőmérsékletek, a vastag harisnyák és a központi fűtés időszakában még nagyobb figyelmet kell fordítanunk bőrünkre.
Ezért ajánljuk a Braun első olyan epilátorát, a Silk-épil Xpressive Wet & Dry-t, amely vízben (és szárazon) is működik, vagyis a meleg víz áldásos hatásait most már egy kíméletes epilálás során is kihasználhatjuk. A Wet & Dry különösen kíméletes, miközben a meleg fürdővíz ellazítja a testet és a lelket, a masszírozó görgők megnyugtatják a bőrt, így a szőrszálak finoman és stresszmentesen eltávolíthatók. A meleg víz bőrnyugtató hatása miatt minimálisra csökken a bőr irritációja, ezért is jelenti a vizes epilálás a sérülékeny téli bőr tapintatos ápolását.

 

©

Braun Series 7 villanyborotva
Azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik a megjelenés terén nem szeretnének kompromisszumot kötni. Javasoljuk, hogy semmiképp ne adja alább az új Braun Series 7-nél, a világ első sonic technológiát alkalmazó borotvarendszerénél. A rezgő impulzusok hatására a bőr ellazul, és a mélyen ülő szőrszálak kiemelkednek a bőrfelületből, ezzel biztosítva az alapos és kényelmes borotválkozást. A Braun legújabb fejlesztése az OptiFoil használata, amely egyben a Braun legfejlettebb borotvaszitája is: mivel a szőrszálak különböző irányban nőnek, különböző méretű lyukakra van szükség, hogy precízen elkapják azokat, és a borotválkozás még alaposabbá váljon. A Series 7 nem csupán a borotválkozás területén válik új etalonná, de a formatervezésben is. Nélkülözhetetlen alapdarabja lesz valamennyi igényes férfi fürdőszobájának, akiknek a forma és a tartalom egyaránt számít.

 

 

©

Braun Satin Hair hajformázó készülékek
A Braun az igazán divatos külső érdekében ajánlja a Satin Hair termékcsaládot, amelynek segítségével a legújabb trendet tükröző frizurák is pillanatok alatt elkészíthetőek. A Braun Satin Hair termékcsalád tagjai a profik eszköztárát kínálják, többek között a SatinLiner vezetékes hajegyenesítőt, a SatinStyler hajgöndörítőt és a SatinPro hajszárítót. Mindegyik készülék a Braun Satin ion technológiáját használja, puhává, selymes tapintásúvá, csodásan csillogóvá varázsolják a hajat. Az ionok azonnal a rakoncátlan hajszálakhoz simulnak, megőrizve minden egyes hajtincs fényét.

 

 

©

Braun Multiquick Professional konyhai botmixer
A Braun Multiquick Professional − a Braun új botmixere, a főzéshez szükséges valamennyi funkciót ismeri, beleértve a tésztát egy percnél is rövidebb idő alatt megdagasztó, új tésztakeverőt is. Kényelmesen és könnyedén készíthetjük el az ínycsiklandó fogásokat − és mindehhez csupán egyetlen készülékre van szükség. A Multiquick Professionalt arra tervezték, hogy a mindennapos főzési feladatokban segítsen anélkül, hogy közben elfoglalná az egész konyhát. Kiemelkedően sokoldalú és tökéletesen végez egyszerre több feladatot is − épp mint mi magunk. Szószok és töltelékek turmixolása, habverés, petrezselyem, bazsalikom vagy magok aprítása, hagyma, cékla vagy banán szeletelése, káposzta-, répa- vagy padlizsánreszelés: a lista végtelen, a menü pedig izgalmas.

 

 

©

 

Tóta W.: József és a színes, szélesvásznú bunga-bunga

Tóta W.: József és a színes, szélesvásznú bunga-bunga

Rendőrök védik a Trump-hívektől a georgiai választási biztost

Rendőrök védik a Trump-hívektől a georgiai választási biztost

Az aranyér nem tud csak úgy elmúlni – grafikákkal mutatjuk be a fázisokat!

Az aranyér nem tud csak úgy elmúlni – grafikákkal mutatjuk be a fázisokat!