szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Francis Francis X7 és X8 Az új Francis Francis kávégépek - az X7, és az X8 - az IperEspresso technológiás...

A Francis Francis X7 és X8

Az új Francis Francis kávégépek - az X7, és az X8 - az IperEspresso technológiás kapszulákhoz készültek. Mindkettőt rendkívül egyszerű használni, így bárki saját otthonában is külön baristaképzés nélkül tökéletes presszókávét készíthet. A technológia újítása, hogy egyáltalán nem érintkezik egymással a kapszulán belüli kávé és a gép, így minden egyes csésze kávé tisztasága tökéletes, ráadásul a kávéfőzés utáni takarítás is minimális. A kapszula behelyezése után a kávéfőzés gombnyomással indul, majd a kívánt hosszúságnál ismételt gombnyomással megállítható. Mindkét gépnek van gőzölőkarja, így cappuccino, tejeskávé is készíthető velük. Az X8 külön tartályba gyűjti az elhasznált kapszulákat.

Illy X7 és X8
©

Tökéletes kávéscsészék - az Illy Art Collection legújabb darabjai

A kávégyártó cég Illy Art Collection néven minden évben új, művészek által dekorált csészesorozatokat készít, melynek legújabb, Almodóvár tervezte darabjai már előrendelhetők az illy Espresso Webshop-ban. A kollekció a rendező legújabb, nálunk is látható Megtört ölelések című filmjéhez kapcsolódik, melynek sztárja Almodóvar világszerte népszerű múzsája Penélope Cruz. Érdemes sietni, mert a kollekció csak korlátozott számban kapható.

A számozott, limitált kiszerelésű csészekészlet az Illy egyik eddigi legextravagánsabb kollekciója.  A jellegzetes formájú csészéken Penelope Cruz, és a rendező korábbi filmjeit idéző díszítések láthatók. Az espresso és cappuccino csészék gyönyörű díszcsomagolásban kerülnek forgalomba..

További  információ: http://espressoshop.hu

 

Almodóvar art Collection
©
Augusztusban rekordot döntött a Fidesz támogatottsága

Augusztusban rekordot döntött a Fidesz támogatottsága

Már öt koronavírusos kosaras van az EB-selejtezőre készülő magyar válogatottnál

Már öt koronavírusos kosaras van az EB-selejtezőre készülő magyar válogatottnál

Soros helyett a nők elleni erőszak ellen kezd plakátkampányba a XV. kerület

Soros helyett a nők elleni erőszak ellen kezd plakátkampányba a XV. kerület