szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kanapét készített a japán Suzuki autógyár, de nem tervezi, hogy betör vele a bútorpiacra: ülőbútora önjáró, "útravaló", autóként is használható.

A kanapékocsi nagyon kabriójellegű, teteje egyáltalán nincs, karosszériája pedig eléggé viseltes, mivel - sokat - használt kanapé. A háromszemélyes bútor kormánya középen van, az ülőpárna elejéből áll ki, a bal karfát visszapillantó tükörrel látták el - krómozottal. A kanapéautó eleje dohányzóasztal, amelyet az ülőbútorhoz rögzítettek. Sebességváltója nincs, viszont a négykerekű kanapénak gáz- és fékpedál emberi lábfej-alakú.

Az ülés kényelmes, a biztonsági felszerelés azonban kissé szegényes
©

A kanapé 100 kilométeren 5,5 liter benzint fogyaszt. Feltehetően túl hosszú útra senki sem megy vele, mert nem lehet gyors, mindössze 5,7 lóerős 169 köbcentis motorja, amely egyébként a Subaru cég gyártmánya. A végsebességéről nem értesült a járműről hírt adó brit Metro újság.) A kanapékocsi a chicagói autószalonon debütált. A Suzuki nem készül sorozatgyártására.

Izsák Norbert Autó

Suzuki Swift teszt: komolyan kell venni

Az eddigi legjobb Swift, és az egyik legkomolyabb Suzuki. Hét nap után erre a következtetésre jutottunk. A japán márka a gyermekbetegségeket kinőtte, és felnőtt a modern autók követelményeihez.

MTI Autó

120 ezer Suzukit hívnak vissza Magyarországon

A Magyar Suzuki ellenőrzésre visszahívja az Esztergomban gyártott, 1997 és 2002 október elseje között készült Swifteket, mert a magyar gyártmányú első lengéscsillapítók rozsdásodása miatt a keréktartó csonk leválhat a csillapítóról és a gépkocsi mozgásképtelenné válhat - erősítette meg az MTI értesülését szerdán az egyik Komárom-Esztergom megyei márkaszerviz tulajdonosa.

Izsák Norbert Autó

Suzuki XL7 teszt: Swift szkafanderben

Ez már majdnem Amerika. Megtörölhetjük gyöngyöző homlokunkat és izzadt tenyerünket: Magyarországon is kapható az első olyan Suzuki, amit direkt az amerikai piacra, az ottani igények maximális figyelembevételével gyártottak. És ott sem tudtak eladni. Vajon ki tudjuk-e deríteni, miért?

Szlávik János szerint nem szabad fanyalogni, amiért egy oltóanyag keletről származik

Szlávik János szerint nem szabad fanyalogni, amiért egy oltóanyag keletről származik

Szegedi kutatók átlátható tájékoztatót készítettek a koronavírus-vakcinákról

Szegedi kutatók átlátható tájékoztatót készítettek a koronavírus-vakcinákról

Ha új Mac gépe van, töltse le rá az új VLC lejátszót

Ha új Mac gépe van, töltse le rá az új VLC lejátszót