szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A sárvári Spirit Hotel ezen a területen is kiemelkedőt nyújt: valódi nyaraló-paradicsommal várnak mindenkit a nyári...

A sárvári Spirit Hotel ezen a területen is kiemelkedőt nyújt: valódi nyaraló-paradicsommal várnak mindenkit a nyári hónapokban. A hatalmas belső és külső tereknek köszönhetően az édes semmittevés hívei éppolyan önfeledten nyaralhatnak, mint a nyüzsgésre vágyók, vagy a játékok és a sport szerelmesei. A Spiritben a luxus körülmények mellett a hétről hétre megújuló, változatos programsorozat, no és a három mellé ajándékba adott plusz egy éjszaka nem pusztán színessé, hanem egyszerűen felejthetetlenné teszi a nyaralást.

Főszerepben az egészség

A stressz-mentes pihenés során még azok is nyitottabbá válnak az egészségtudatos életmódra, akik a mindennapokban nem nagy hangsúlyt fektetnek erre. A Spirit külön eseménysorozattal várja az egészségmegőrzést fontosnak tartó, és azért tenni is kész vendégeket. Szervezett túrák, egészséges falatokban bővelkedő piknikek, horgászverseny, étkezési tanácsadás, a gerincbarát mozgásformák elsajátítását célul tűző foglakozások várják a család minden tagját.

©

Nem csak napimádóknak: test-és arckezelések melegre hangolva

A Spiritben különleges hatóanyagok,  prémium kategóriás kozmetikumok és kiválóan képzett szakemberek gondoskodnak a szikrázó napsütés és a hűsítő vízcseppek ölelésében bronzszínűvé váló testünk ápolásáról. Hétről hétre más, különleges összetételű bőrradírok, hatékony szérumok, professzionális technológiák biztosítják a melegben is a bőr egészséges ragyogását.

A mozgás szerelmeseinek

A Spirit Hotelben az úszás, a tenisz, a fallabda, a kerékpározás és lovaglás mellett az aktív életmód elkötelezett hívei kipróbálhatják a nordic walking és a power walking energizáló, mindent porcikát megmozgató hatását is. Kifejezetten a férfiak igényeit szem előtt tartva, a Spirit Hotelben ezen a nyáron a csoportos tréningek egész sora mellett lehetőség nyílik a tabata technikájának elsajátítására is. Ez az eredetileg élsportolók számára kifejlesztett erősítő tréning rövid ideig tartó, precízen kivitelezett, intenzív terhelések és pihentető szünetek pontosan időzített sorozata.

©

Ínyencek kedvére

Legyen szó ételről, vagy italról, a Spirit Hotel mindenből a legjobbat kínálva, igazi csúcsminőséget nyújt a vendégeinek. Az alapanyagok beszerzésénél arra is gondot fordítanak, hogy a környékbeli termelők finomságai is asztalra kerüljenek, ám ha az íz világ gömbölyűsége úgy kívánja, akkor távoli vidékek ínyencségeit is felhasználják. Az idényjellegű zöldségek és gyümölcsök szinte kifogyhatatlan tárházának hála, a forró napokon nem lesz hiány könnyű mediterrán ételekben sem.  Persze az olasz és spanyol konyha gyöngyszemei mellett a nyár egyik slágere, a palacsinta sem hiányozhat a büféasztalokról.

©

Romantikára szomjazóknak

Két szerelmes számára aligha lehet annál jobb, mint csak egymásra figyelve eltölteni pár napot, királyi kényeztetés mellett. Kényelmes körágy, meghitt terek, párosban élvezhető wellness rituálék hívogatják mindazokat, akik a szerelmüket szeretnék megünnepelni. A Spirit Hotelben minden adott hozzá, hogy élvezzék a pillanatot.

©

Gulyás Gergely: A kínai vakcina hatásosabb, mint a nyugatiak

Gulyás Gergely: A kínai vakcina hatásosabb, mint a nyugatiak

Óriásit zuhant a magyar építőipar teljesítménye

Óriásit zuhant a magyar építőipar teljesítménye

A nézőtér üres, de a pályákon és a sport közösségi oldalain tovább mérgez a rasszizmus

A nézőtér üres, de a pályákon és a sport közösségi oldalain tovább mérgez a rasszizmus