szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Július 1-én esküvői ruhába bújt Kate Moss. A modell már számtalanszor vette fel a menyasszonyi szerepet, de eddig csupán a divattervezők bemutatóin, ezúttal azonban gyűrűt és férjet is kapott hozzá.

Krémszínű, strasszkövekkel díszített testhez álló ruhában mondott igent Kate Moss július 1-én a brit Costwolds kis falusi templomában. A vintage (azaz régies) stílushoz passzolt fejdísze, frizurája és sminkje is, az összhatás pedig nélkülözte a kifutók világának extravaganciáját.

Kate Moss, azaz Mrs Hince férjével és lányával , Lilával
©
A ruhát barátja, a szakmában kegyvesztett John Galliano tervezte, aki márciusi antiszemita kirohanása miatt épp Párizsba jár bíróságra, és akit a Dior kirúgott a nyilvánosságra került a tettét bizonyító felvételek miatt. Moss azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a divatdiktátor kreációjában álljon oltár elé.

A vállra omló, kissé hullámos haj, és a virágokfüzérrel ékesített fátyol ugyancsak a nosztalgikus stílushoz passzol, a Moss-os macskaszem helyett pedig hagyta a menyasszony, hogy érvényesüljenek természetes arcvonásai.

Mrs Hince cipőjét Manolo Blahnik tervezte, melynek sarka az a bizonyos kék, mely minden angolszász ara elengedhetetlen kelléke, a valami új, valami régi, és a valami kölcsön mellett.

hvg.hu Shake

Kate Moss 18 évesen, félmeztelenül eladó

Kate Moss szupermodellből kurátorrá avanzsált. Tizenegy kedvenc fotójából álló portfóliót bocsát közre világhírű fotográfusok munkáival, melyeket 18 éves kora óta készítettek róla, és nem egyen meztelenül is szerepel.

MTI Shake

Kate Moss férjhez megy

Helikopter-leszállóhely, transzvesztita fogadóbizottság, trapézművész szereplők és sok egyéb más Kate Moss brit topmodell pompázatos esküvőjének programján – írta pénteken a The Times című brit napilap,

Sok millió dühös ember Donald Trump jövőjét is eldöntheti

Sok millió dühös ember Donald Trump jövőjét is eldöntheti

Nagy Iván Zsolt: Amikor Trianon nem úgy fáj

Nagy Iván Zsolt: Amikor Trianon nem úgy fáj

Elballaghatnak a diákok, kedvező a járványügyi helyzet

Elballaghatnak a diákok, kedvező a járványügyi helyzet