szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Miközben a Spirit megkapta a Spa&Relax Guide legjobb magyarországi spa és wellness szállodájának járó kitüntetést...

Miközben a Spirit megkapta a Spa&Relax Guide legjobb magyarországi spa és wellness szállodájának járó kitüntetést, ezzel szinte egyidőben az egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetésen Torhosi Tünde, a szálloda spa supervisora „Blue diamond” díjat nyert, mint Európa egyik legjobb egészségturisztikai szakembere. Az újabb sikereik is igazolják, hogy a Spirit Hotel jó úton jár: az ötcsillagos kiszolgálást és kényelmet, a kiemelkedő szaktudás emeli luxus színvonalra.

Hiteles iránytű – a legjobbak egy helyen

A Budapest Business Journal kiadójának gondozásában, a Magyar Fürdőszövetség és az Aranykulcs Egyesület szakmai támogatásával készülő kiadvány, a Spa&Relax Guide in Hungary idén első ízben jelent meg a hazai piacon. Az évente megjelenő kiadvány régiónként gyűjti csokorba Magyarország 3-4-5 csillagos szállodáit, gyógyfürdőit, spa és wellness létesítményeit, így szakmailag is átfogó képet nyújt az ágazat helyzetéről. Fontos célja, hogy évről évre teljesebb és pontosabb áttekintést adjon mind a fogyasztói közönség, mind a szakmai számára, így segítve annak napi munkáját.

©

2011-ben Alfred Hackl, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa igazgatója vehette át a Spa&Relax Guide legjobb magyarországi spa és wellness szállodájának járó díját. A szakembereket tömörítő zsűri döntése alapján a szálloda a kiemelkedő szakmai munkájával és a hazai turisztikai piacon egyedülálló szolgáltatásaival érdemelte ki az elismerést.

A professzionizmus nem elég

Magyar spa szakember még soha nem kapott olyan rangos kitüntetést, mint Torhosi Tünde kozmetikus mester, spa és wellness manager. A Spirit Hotel Thermal Spa spa supervisora, a NaturMed Hotel Carbona Beauty Center vezetője és wellness tanácsadója - „Blue Diamond” díjat nyert, melyet minden évben egy nemzetközi szakmai zsűri ítél oda Európa legkiemelkedőbb spa menedzsereinek. A professzionális egészségturisztikai szakembereket tömörítő szervezet, a francia Forum Hotel&Spa által alapított díjat csak az nyerheti el, aki folyamatos, magas színvonalú teljesítményével kitűnik a többi jelölt közül. A több hónapon át zajló szakmai megmérettetés végén tizennégyen jutottak a döntőbe, közülük kerültek ki a díjazottak.

©

A párizsi Ritz Hotelben tartott díjátadó ünnepségen a kitüntetés átadásakor külön felhívták a figyelmet Torhosi Tünde hitvallására, miszerint „két ember között a legrövidebb út egy szívből jövő mosoly”. A kimagasló szakmai tudás mellett ez a hozzáállás, ez a belső indíttatás, a hit a munkájában, önmagában és a munkatársaiban emelte a magyar versenyzőt a többiek fölé. Az elismerés a hazai egészségturizmus valamennyi szereplője számára biztatást jelent, hogy az önbizalom, az elhivatottság és az őszinteség mindig meghozza a gyümölcsét. Immár nem csak kitűnő gyógyvizeink, minden igényt kielégítő, nemzetközileg elismert szállodáink, hanem kimagasló teljesítményt nyújtó szakemberünk is helyet biztosít hazánknak Európa legjobb egészségturisztikai szereplői között.

Megérkezett a Huawei első autója

Megérkezett a Huawei első autója

Kamu maszturbálós videókkal zsarolnak magyar állami intézményeket az interneten

Kamu maszturbálós videókkal zsarolnak magyar állami intézményeket az interneten

Környezetvédelmi hatástanulmány nélkül indul a visegrádi strand újjáépítése

Környezetvédelmi hatástanulmány nélkül indul a visegrádi strand újjáépítése