szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mischa Barton, a Narancsvidék letűnt sztárja félmeztelenül pózol egy szelet nyers hússal Tyler Shields legújabb, bizarr fotósorozatán.

Lady Gaga jó bőrben volt
©

Lady Gaga a tavalyi MTV Video Music Awards-on viselte húsból készült ruházatát. Azóta a hentesek is imába foglalják nevét. És talán Gaga ihlette meg Mischa Bartont is, a színésznő ugyanis nemrég beleegyezett egy igazán bizarr fotózásba. A fényképeken a 25 éves Barton félmeztelenül pózol, miközben nyelvét nyújtja egy darab hús felé, amit egy test nélküli kéz kínál fel neki. Akad olyan kép, amin már bele is harap, az utolsó fotón pedig az látszik, hogy a nyers húst az arcára teszi. „Erős rúzsa és visszafogott frizurája a Duran-Duran korszak vágyainak tárgyát idézi” - fogalmazták meg a fotókhoz szóló leírásban. Barton haja lófarokba van kötve, alig van kisminkelve, az egyedüli, ami feltűnő: a cseresznyepiros ajkak, no meg az állati cafat.

A színésznő így idézte fel a munkát Tyler Shields-szel: „Szörnyű, rettenetes! Először leborítottak tejjel, majd lisztbe forgattak és végül pofon csaptak egy hatalmas steakkel”. Shields más hírességekkel is dolgozott már együtt hasonlóan provokatív képeken, köztük volt Lindsey Lohan, a Glee sztárja, Dianna Agron, Alex Pettyfer és Hayden Panettiere. A husiképek tegnap óta a London’s Intimate Modern Gallery-ben tekinthetők meg.

Barton talán ettől a fotósorozattól várja, hogy újra fellendüljön leszállóágban lévő karrierje, amiben nagy törést jelentett, hogy 2006-ban kiszállt a Narancsvidék című sorozatból. Mostanság van pár filmes munkája, többek között egy alacsony költségvetésű horrorban fog játszani, amely A testvér címmel kerül majd a mozikba, és egy középiskolai tanácsadót alakít benne a színésznő. Martin Sheen oldalán is láthatjuk hamarosan, a Bhopal: ima az esőért című filmben, amely a világ egyik legnagyobb ipari katasztrófájáról, az 1984-es bhopali tragédiáról szól.

O. A. N.

Óriási bírságot kapott az eMAG, ezért 4 milliárdos kkv-segítő programot indítanak

Óriási bírságot kapott az eMAG, ezért 4 milliárdos kkv-segítő programot indítanak

A republikánus párt kirúgta a Trumpot kritizáló Liz Cheney-t

A republikánus párt kirúgta a Trumpot kritizáló Liz Cheney-t

Radar360: Karikó Katalinék hasítanak, a "közelség halála" fenyeget

Radar360: Karikó Katalinék hasítanak, a "közelség halála" fenyeget