szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Szakítani akar nagy sikerű szerepével, Mr. Beannel, mert a "gyermeteg" hős helyett inkább komolyabb színpadi alakításokra vágyik - árulta el Rowan Atkinson brit színész egy hétvégi interjújában.

Az 57 éves sztár szerint ha középkorú színészek "gyermeteg" szerepeket játszanak, azt kockáztatják, hogy "némileg szomorú" színben tűnnek fel - olvasható a The Daily Telegraph online cikkében. Atkinson ugyanakkor elismerte, hogy hatalmas sikert hozott számára mind Nagy-Britanniában, mind nemzetközi téren a komikus figura.

Amióta azonban 2009-ben Fagint alakította a londoni West Enden az Oliver! című darabban, ismét felfedezte magának a színházat - mondta. Januártól a Quartermain's Terms című Simon Grey-darabban játszik, amely a hatvanas években követi néhány, külföldieket tanító angoltanár életét egy iskolában.

Atkinson a londoni olimpiai játékok nyitóünnepélyén is zajos tetszést aratott. A színész úgy vélte: a megnyitó sikerét részben az okozta, hogy a nézők nem tudták, mit fognak látni. "A modern média korában nagyon ritkán lep meg minket az, amit látunk" - mondta, és ezért elsősorban a sok előzetes reklámot és hirdetést okolta.

Hétfőn nyitnak a BKK ügyfélszolgálatai

Hétfőn nyitnak a BKK ügyfélszolgálatai

Lőtt fejsebbel holtan találtak egy független ukrán parlamenti képviselőt

Lőtt fejsebbel holtan találtak egy független ukrán parlamenti képviselőt

Federernek nincs kedve edzeni

Federernek nincs kedve edzeni