szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A hírhedt ex-sportoló, aki "fülleharapási" botrányával és nemi erőszakért kapott ítéletével került a bulvárlapok...

A hírhedt ex-sportoló, aki "fülleharapási" botrányával és nemi erőszakért kapott ítéletével került a bulvárlapok címoldalára, most hat napig lesz látható április közepén. A hírek szerint a 45 éves sportoló már javában próbálja Mike Tyson: Undisputed Truth, Live on Stage (Mike Tyson: a kétségbevonhatatlan igazság - élőben a színpadon) című estjét, amelyet a Las Vegas-i híres MGM kaszinókomplexum Hollywood színházában láthat a közönség.

©

Az újdonsült előadó azt mondta, egyelőre még nem biztos abban, hogy mit fog elmesélni az életéről, amiben börtönbüntetés, háromszoros kábítószer-rehabilitáció, két tönkrement házasság és egy gyermekének halála is szerepelt. "Tudom, hogy most mit gondolnak: mi a fenét akar ez?! És az igazat megvallva magam is ezen gondolkodom" - mondta a USA Today című bulvárlapnak.

Hozzátette: "Az élet nagyszerű. Nincs okom panaszra. Befutottam a teljes kört. Ahogy talán emlékeznek, az a fickó vagyok, aki harminc másodpercen belül kiüti az ellenfelét. El akarom mondani a történetemet, így talán jobban meg fognak érteni engem."

Az életrajzi est társszerzője Tyson felesége, Kiki és Randy Johnson hollywoodi színműíró-rendező, aki szerint a show világszerte érdeklődésre tarthat számot. Mi több, abban is bízik, hogy Tysont ezzel meghívják a Broadwayre és a londoni West Endre is, mert szerinte mindegyiken megállnák a helyüket - mondta, hozzátéve, hogy szerinte Tyson született színpadi személyiség.

A dohányboltokban is megvolt a vásárlási pánik

A dohányboltokban is megvolt a vásárlási pánik

Nem sportcipő, hanem sportbakancs: teszten az új Ford Puma

Nem sportcipő, hanem sportbakancs: teszten az új Ford Puma

Megjött az új mobilgyártó, olcsó telefonokkal tarolna a TCL

Megjött az új mobilgyártó, olcsó telefonokkal tarolna a TCL