szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Holnap dönt az újbudai önkormányzat a bezárásra ítélt, ám óriási népszerűségnek örvendő szabadtéri szórakozóhely...

Holnap dönt az újbudai önkormányzat a bezárásra ítélt, ám óriási népszerűségnek örvendő szabadtéri szórakozóhely sorsáról, de a Zöld Pardon is megtette a magáét az ügy érdekében: a városháza épülete elé leparkolt pár, a hely feliratával ellátott kispolszkit, bennük egy rakás aláírt ívvel - vagyis azok szignóival, akik a hely megvédése mellett álltak ki.

A ZP menedzsmentje a hozzánk eljuttatott közleményben azt írja:

A legtöbben azonban nevüket, címüket vállalva, aláírásukkal adtak hangot véleményüknek, hogy a Zöld Pardonnak maradnia kell. A támogató aláírások száma egész nyáron át gyarapodott, míg szeptember 21-ig összesen 110.910 db gyűlt össze. A számok tükrében nem túlzás kijelenteni, hogy a budapestiek nagy része a Zöld Pardon mellé állt. A XI. kerületből különösen sokan írták alá az íveket: arányaiban nézve a legtöbb aláírás innen származik. Újbuda lakói közül 9.377-en adták nevüket, hogy kifejezzék akaratukat, amit az önkormányzat képviselői semmiképpen sem hagyhatnak figyelmen kívül. A Zöld Pardon egyébként a mai napon kezdeményezte, hogy a képviselők nyilvános ülésen tárgyaljanak a közterület-használati szerződés hosszabbításáról.

Mi is kíváncsiak várjuk a fejleményeket, lévén, hogy a budapesti éjszaka szerves részét képező ifjúságközpontú szórakozóhely sorsa dől el holnap.

Mind a hat angol klub visszalépett az Európai Szuperligától

Mind a hat angol klub visszalépett az Európai Szuperligától

Kinyitható táblagéppel jöhet ki a Samsung

Kinyitható táblagéppel jöhet ki a Samsung

Zivatarokra, felhőszakadásra figyelmeztetnek országszerte

Zivatarokra, felhőszakadásra figyelmeztetnek országszerte