szerző:
hvg.hu

Kele János két évig a Spíler tévén kommentálta a Premier League közvetítéseit. Már nem kell, a TV2 csoport többet nem tart igényt a munkájára.

Nem hosszabbít szerződést a TV2 csoport a fociblogger Kele Jánossal, miután a Spíler tévén látható szakkommentátor több alkalommal kritizálta a 2Rule-t, Mészáros Lőrinc sportmárkáját – írja a Mérce.

Kele János két évig dolgozott a Spíler tévénél, ő volt a Premier League közvetítéseinek szakkommentátora. Kele Facebook-posztja szerint bár élő szerződése nem volt, a tárgyalások jól haladtak, így megvolt az esélye, hogy újból őt kérik fel a feladatra. Aztán igencsak meglepte, mikor – kérése ellenére – indoklás nélkül közölték vele, hogy már nem tartanak igényt a munkájára.

A Mérce emlékeztet, a volt szakkommentátor korábban több Facebook-posztban is bírálta Mészáros Lőrinc sportmárkáját, valamint a Nemzeti Sport 2Rule-t védő főszerkesztőjét, Szöllősi Györgyöt. Kele arról írt, hogy nem igaz, hogy más magyar sportszermárkák nem próbálkoztak az elmúlt évtizedekben, csak azok nem kaptak akkora hátszelet, mint a 2Rule. Kele azt is felvetette, hogy a márka sikerének háttérében a tao-pénzekért folytatott harc állhat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!