szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mohammed Al Yamahit szerint Dzsudzsák nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel.

Megszólalt az Ittihad Kalba FC alelnöke Dzsudzsák Balázs szerződésének felbontásáról. A Csakfoci arról számolt be, hogy az emírségekbeli ADSportsTV-nak, Mohammed Al Yamahit azt mondta,

Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel. Régóta figyeltük a teljesítményét, csak a megfelelő pillanatot vártuk arra, hogy a helyére igazoljunk valakit.

Azt is elmondta, hogy egy nagyon jó emberről, játékosról van szó, aki a magyar válogatott csapatkapitánya. A mostani döntést az edzőjük hozta meg, amit tiszteletben kell tartaniuk – mondta Al Yamahit.

Arra is kitért, hogy már hosszabb ideje figyelték a holland ligában játszó Navarone Foort, akit Dzsudzsák posztjára igazoltak, így a magyar játékosnak mennie kellett.

Kedden derült ki, hogy elhagyja az Ittihad Kalba FC-t a magyar válogatott csapatkapitánya. A magyar játékostól és a szintén távozó brazil Henriquétől kifejezetten az olasz vezetőedző, Marco Viviani kérésére vált meg a klub.

A klub elnöke elárulta, hogy a vezetőedző minden játékosról készített egy részletes elemzést, ami alapján arra jutott, hogy a távozó labdarúgók játékstílusa nem passzol a taktikájába.

Dzsudzsák anyagilag nem járt rosszul, mert az Ittihad Kalba FC vezetősége kifizeti számára a szerződéséből hátralévő hónapokra szóló teljes bérét.

Vörösbaranyi József az M4 Sport Átigazolás című műsorában január végén még azt mondta, Dzsudzsák lejáró szerződésének egyéves meghosszabbításáról tárgyalnak a klubbal. Elmondta, európai lehetősége jelenleg nincs a játékosnak, ám voltak megkeresései: "nem topcsapatok, nem topligákból". Úgy vélte, lehetséges a váltás, ám

mivel Dzsudzsákot megbecsülik és jól érzi magát a klubnál,

így a hosszabbítás az elsődleges cél.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
11 éves rekord dőlt meg a lakáspiacon tavaly

11 éves rekord dőlt meg a lakáspiacon tavaly

Nemet mondtak a szerződésre, több osztályon is megszűnhet az ellátás a nyíregyházi kórházban

Nemet mondtak a szerződésre, több osztályon is megszűnhet az ellátás a nyíregyházi kórházban

Megnéztük, mi a helyzet az MNB akciós hitelével: hamar elfogyhat a 2500 milliárd forint

Megnéztük, mi a helyzet az MNB akciós hitelével: hamar elfogyhat a 2500 milliárd forint